ABN Amro aandelen kopen

Alle populaire aandelen

Is ABN Amro aandelen kopen een slimme keuze? Misschien heb je recent wel een reclame gezien van ABN Amro waarin aangeboden word om met ze te beleggen. Wij raden dit niet aan. Er zijn veel nadelen bij een bank dan wanneer je gaat handelen bij een echte broker. Lees je dus eerst op deze pagina even goed in.

Handel nu in ABN Amro tegen zeer lage tarieven

 
 
Wil je de ABN Amro aandelen kopen? Dat kan natuurlijk ook bij de echte brokers!

Verwachting ABN Amro koers

Ondanks dat de verwachting voor de ABN Amro koers vrijwel altijd stabiel is, zijn er toch koerswisselingen waar men van kan profiteren. Bij CFD brokers kan er ook bij een omlaag gaande koers winst gemaakt worden door te verkopen.

Waarschijnlijk ben je ook geïnteresseerd in de koers verwachting van ABN Amro. Met machine learning kunnen er ingewikkelde verbanden gevonden worden waarmee men probeert de koers te voorspellen.

Betaal jij veel om te handelen?

Niet nodig! Handel vandaag nog tegen zeer lage tarieven.

Let op! Vertrouw niet blind op de voorspellingen en adviezen. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van de aangeboden informatie.

Voorspellingen vernieuwen ongeveer elke 7 uur.

Korte termijn voorspelling:

Let op!

Voorspellingen zijn geheel automatisch tot stand gekomen. Vertrouw daarom niet blind op de voorspellingen. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade als gevolg van de aangeboden informatie.

Lange termijn voorspelling:

Let op!

Voorspellingen zijn geheel automatisch tot stand gekomen. Vertrouw daarom niet blind op de voorspellingen. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade als gevolg van de aangeboden informatie.

Meer machine learning voorspellingen inzien? Lees meer over machine learning of bekijk alle voorspellingen.

Advies ABN Amro aandelen kopen: 7 nadelen van een bank

We weerhouden je niet om te beleggen in ABN Amro aandelen. Wel raden we het af om aandelen te kopen bij ABN Amro (en tevens ook bij andere banken). Je bent in bijna alle gevallen namelijk slechter af. De grootste nadelen hebben we op een rij gezet. Hier zijn de 7 redenen waarom aandelen kopen bij een bank niet slim is.

Deze redenen gelden voor alle banken.

1 Banken zijn duur

Kosten

Aandelen kopen bij ABN Amro, of een andere willekeurige bank, kost veel meer. Bij de bank krijg je namelijk een speciale beleggingsrekening. Voor deze rekening betaal je verschillende kosten om überhaupt aandelen te kunnen kopen. Hier zijn enkele (onnodige) kosten die te vinden zijn op de website van ABN Amro:

NoemerKost gemiddeld
bij de bank
Servicekosten€ 70,50
Lopende kosten€ 108
Transactiekosten€ 100 (standaard)
Advieskosten€ 31
Valutakosten€ 5
Totaal:€ 314,50

Meer over kosten van aandelen bij banken en brokers.Een beginner betaalt een vermogen om bij de bank te beleggen. En dan missen nog de kosten van de betaalrekening die je ook moet betalen. Wanneer je belegd met meer geld zijn de kosten van de bank vele malen hoger. Bij brokers zijn er alleen de spread kosten. Dat is veel goedkoper dan bij de bank. Die keuze is snel gemaakt.

Bekijk actueel advies voor ABN Amro aandelen
Blijf op de hoogte van de laatste trends:

2 Winst alleen mogelijk bij stijgende koers

Bij banken kan je vaak alleen winst maken op aandelen met een stijgende koers. Dat komt omdat aandelen alleen gekocht kunnen worden. Maar wist je dat het ook mogelijk is om winst te maken bij een dalende koers?

Brokers werken met een CFD: Contract for Difference. Een van de voordelen is dat je aandelen ook kan verkopen, zonder het eerst in bezit te hebben. Zo kan je ook winst maken bij een dalende koers.

3 Niet gebruiksvriendelijk

De online beleggingsrekening van ABN Amro oogt niet gebruiksvriendelijk. Je gekochte aandelen laten weinig informatie zien. Ook ontbreekt er een grafiek met historische gegevens. Een cruciaal punt om de juiste keuzes te maken. Andere aandelen opzoeken lukt wel, maar zonder een grafiek weet je niet wat je aan het doen bent. Aan de online omgeving is nog een hoop te verbeteren.

Online Aandelen Kopen Webtrader

De echte brokers bieden een omgeving aan die op elk apparaat beschikbaar is. Zolang je een browser hebt kan je online aandelen kopen en beheren. De koersen zijn hier wél goed te zien. Alle informatie is dus centraal te vinden zonder gedoe. Dat is veel makkelijker en zeer gebruiksvriendelijk!

4 Minimale storting

Veel banken vragen een minimale storting van een paar duizend euro. Het is vaak niet mogelijk om met enkele tientjes te beginnen. De drempel ligt bij banken veel hoger. Het is voor een beginnende belegger vaak te veel.

Mocht een bank geen minimale storting hebben komen de kosten weer als drempel naar voren. Bij een kleine inleg heb je ook minder rendement. Daar moeten de hoge kosten van de bank nog van af. Je houdt bij de bank dus altijd minder over.

5 Stugge klantenservice

We konden telefonisch niet steeds de juiste persoon bereiken die ons kon helpen. Per mail lieten antwoorden vaak lang op zich wachten. Uit meerdere klantreviews kunnen wij opmaken dat we niet de enige zijn. En dat terwijl een klantenservice erg belangrijk is. Een gemiste kans van ABN Amro!

6 Beperkt aanbod

Aanbod Beperkt

Banken hebben een kleiner aanbod van aandelen. Vaak heb je verschillende pakketten nodig om te kunnen handelen in andere financiële producten. Deze pakketten brengen elk weer kosten met zich mee. Bij echte brokers heb je met één account toegang tot alle financiële producten. Je bent er dus vele malen goedkoper uit. Deze brokers hebben meer aanbod voor veel minder geld. Ook kan je er de ABN Amro aandelen kopen.

7 Geen oefenomgeving

Brokers bieden een gratis oefenomgeving aan. Je kan hier handelen met nep geld in echte aandelen. Bij banken ben je verplicht direct te beginnen met echt geld. Dat is vaak te een grote stap voor een beginner die het eens uit wilt proberen.

Hoe presteert het ABN Amro aandeel?
Bekijk hoe ABN Amro aandelen presteren:

Bij ABN Amro aandelen kopen of bij een broker?

Bij de ABN Amro en andere banken ben je dus altijd slechter af. De echte brokers hebben meer ervaring met het aanbieden van online aandelen. Het aanbod is groter, de kosten zijn lager. Dit is mogelijk omdat ze veel minder personeel nodig hebben dan bij de bank. Dat scheelt enorm in de kosten.

Zijn echte brokers beter dan ABN Amro?

Dat is een logische vraag. Het gaat immers om jouw geld. De brokers moeten aan strenge regels voldoen om de dienst aan te mogen bieden. Deze regels worden nauwkeurig gecontroleerd. De brokers bieden de dienst al meer dan 10 jaar aan.

Waar zijn ABN Amro aandelen te koop?

Bij deze brokers kan je de ABN Amro aandelen kopen. Ook bieden de brokers nog duizenden andere aandelen aan waar je in kan beleggen. Na bovenstaande redenen zijn brokers de beste keuze om aandelen bij te kopen.