Akzo Nobel aandelen kopen

Alle populaire aandelen

Akzo Nobel aandelen kopen is zeer boeiend. Dat komt omdat het bedrijf in veel producten actief is die dagelijks door mensen gebruikt worden. Denk hierbij aan verf, zout, chloor en andere specialistische chemicaliën voor bedrijven.

  
Handel nu in Akzo Nobel tegen zeer lage tarieven
 

akzo nobel aandelen kopen

Veel van AkzoNobels’ producten zijn grondstoffen voor alledaagse dingen als papier, cosmetica, plastic en glas. Het bedrijf stelt zich voornamelijk voor als de grootste verfleverancier ter wereld.

Interesse in Akzo Nobel aandelen? Lees verder.

Hoe presteert het Akzo Nobel aandeel?
Bekijk hoe Akzo Nobel aandelen presteren:

Verwachting Akzo Nobel aandelen

Door de diversiteit van het bedrijf zijn AkzoNobel aandelen erg interessant. Mocht het minder goed gaan met producten als verf of chemicaliën zijn er nog talloze andere bezigheden. De verwachting voor de Akzo Nobel aandelen zijn daarom over het algemeen erg stabiel.

Een overname van de verfproductie van Akzo Nobel is in het verleden al eerder aan bod geweest. Het Amerikaanse bedrijf PPG heeft al diverse keren miljarden geboden. AkzoNobel maakte zich met een afsplitsingsplan bewust minder aantrekkelijk voor deze overname.

akzo nobel zoutwinning, berg zout

Naast de verfproductie van Akzo Nobel is het bedrijf actief in de zoutwinning. In onder andere Delfzijl en Hengelo verwerken ze miljoenen tonnen zout. Hiermee is Akzo de op grootste vacuümzout producent ter wereld. Van het zout worden voornamelijk basischemicaliën, zoals chloor, gemaakt. Maar dit zout staat ook in uw keukenkast en wordt in de landbouw of als strooizout gebruikt.

Lees meer over de zoutproductie van AkzoNobel.

Verwachting bij overname

Als er een divisie van Akzo Nobel ooit wordt overgenomen is de verwachting juist dat er nieuwe kansen zullen worden gecreëerd. Het portfolio van Akzo Nobel is sinds de oprichting constant veranderd. Er vallen onderdelen weg, en daarvoor komen nieuwe innovatieve onderdelen voor terug in de plaats. Zo heeft het bedrijf altijd kunnen groeien en zal het relevant blijven voor de maatschappij.

Een overname van een divisie van Akzo is daarom geen reden voor paniek. Natuurlijk is de kans groot dat de koers tijdens een overname kort zal dalen. Over de lange termijn blijven analysten groei verwachten.

Koersverwachting AkzoNobel aandelen

Wil je de koersverwachting voor Akzo Nobel aandelen weten? Dan ben je vast geïnteresseerd in de machine learning koersvoorspelling. Met machine learning kunnen er in de huidige koers ingewikkelde verbanden gevonden worden met het verleden. Op basis hier van probeert men de Akzo Nobel koers te voorspellen.

Let op! Vertrouw niet blind op de voorspellingen en adviezen. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van de aangeboden informatie.

Voorspellingen vernieuwen ongeveer elke 7 uur.

Korte termijn voorspelling:

Let op!

Voorspellingen zijn geheel automatisch tot stand gekomen. Vertrouw daarom niet blind op de voorspellingen. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade als gevolg van de aangeboden informatie.

Lange termijn voorspelling:

Let op!

Voorspellingen zijn geheel automatisch tot stand gekomen. Vertrouw daarom niet blind op de voorspellingen. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade als gevolg van de aangeboden informatie.

Meer machine learning voorspellingen inzien? Lees meer over machine learning of bekijk alle voorspellingen.

Advies aandeel AkzoNobel

Akzo Nobel is een bedrijf met veel diversiteit. Werkelijk op allerlei vlakken is het bedrijf actief. Hierdoor is het advies voor Akzo Nobel aandelen over het algemeen erg positief. Mocht het namelijk minder goed gaan met een divisie, of als er een overname op een divisie dreigt is het nog lang niet klaar met het bedrijf. Akzo Nobel weet zich al lange tijd op nieuwe onderdelen te richten.

Akzo Nobel houdt zich druk bezig met duurzaamheid. Dit geeft duidelijk het karakter van dit bedrijf aan: voorop lopen op de rest. De volgende punten benoemd Akzo op gebied van duurzaamheid:

  • de productie van verf in Nederland gebeurt met 100% windenergie;
  • 40% van alle energie dat wereldwijd door Akzo wordt gebruikt is groen;
  • in 2050 wilt AkzoNobel 100% groene energie gebruiken;

Bekijk actueel advies voor Akzo Nobel aandelen.
Blijf op de hoogte van de laatste trends:

Beleggen in Akzo Nobel?

Wil je beleggen in de Akzo Nobel aandelen? Maar heb je nooit eerder gehandeld in aandelen? Beginnen met beleggen is zeer eenvoudig. In 5 stappen kun je van start.

Bij deze brokers kan je handelen in Akzo Nobel aandelen.

Hieronder is de koers van het aandeel Akzo Nobel te zien.