Alibaba aandelen kopen

Alle populaire aandelen
Alibaba aandelen kopen

Het aandeel Alibaba is het grootste succes uit het opkomende China. Aandelen kopen van Alibaba Group doen veel beleggers. Geen wonder, want het is één van de bekendste online ondernemingen ter wereld.

 
Handel nu in Alibaba tegen zeer lage tarieven
 

Op deze pagina kom je alles te weten over het aandeel Alibaba. De koers, verwachting en advies komen aan bod.

Interesse in het aandeel Alibaba? Lees gauw verder.

Hoe presteert het Alibaba aandeel?
Bekijk hoe Alibaba aandelen presteren:

Alibaba aandelen kopen of niet?

Alibaba is, zoals je waarschijnlijk al weet, gevestigd in China. Wist je ook dat China de laatste jaren de meest groeiende economie ter wereld is? Alibaba speelt hier een grote rol in. Beleggers kunnen hiervan profiteren door in Alibaba aandelen te beleggen.

Alibaba China economische groei

Door het grote succes van de Chinese onderneming zijn beleggers zeer positief. Toen Alibaba voor het eerst op de beurs kwam was dit het grootste succes wereldwijd. Het was namelijk direct $ 25 miljard dollar waard. Deze introductie was meteen een enorme klapper.

Nog steeds gaat het met Alibaba erg goed. De waarde van de aandelen blijven over de lange periode alsmaar stijgen. Dit komt door de continue groei in omzet en winst van het bedrijf. Alle reden voor beleggers om Alibaba aandelen te kopen!

Voorspelling Alibaba koers

Benieuwd naar de voorspelling voor de Alibaba koers? Middels machine learning kunnen ingewikkelde verbanden gevonden worden. Op deze manier probeert men de koers te voorspellen op basis van de historie.

Betaal jij veel om te handelen?

Niet nodig! Handel vandaag nog tegen zeer lage tarieven.

Let op! Vertrouw niet blind op de voorspellingen en adviezen. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van de aangeboden informatie.

Voorspellingen vernieuwen ongeveer elke 7 uur.

Korte termijn voorspelling:

Let op!

Voorspellingen zijn geheel automatisch tot stand gekomen. Vertrouw daarom niet blind op de voorspellingen. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade als gevolg van de aangeboden informatie.

Lange termijn voorspelling:

Let op!

Voorspellingen zijn geheel automatisch tot stand gekomen. Vertrouw daarom niet blind op de voorspellingen. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade als gevolg van de aangeboden informatie.

Alle voorspellingen inzien? Lees meer over machine learning voorspellingen.

Cijfers Alibaba

In China is Alibaba de grootste internet onderneming. De omzet van het bedrijf wordt elk jaar meer. In het eerste kwartaal van 2018 was de omzet bijna $ 40 miljard dollar. In 2017 was dat nog maar $ 25 miljard. Dat betekent dat de omzet met ruim 60% steeg.

Wat de winst van Alibaba betreft: de eerste kwartaalcijfers in 2018 geven aan dat Alibaba bijna $ 10 miljard winst boekte. Dat is een stijging van bijna 70% ten opzichte van de vorige cijfers!

De online onderneming blijft maar in bekendheid toenemen. Steeds meer mensen maken gebruik van de onderneming. Genoeg redenen om de cijfers van Alibaba nog verder te laten stijgen.

Cijfers van Alibaba in 2018.

Advies Alibaba aandelen

Het advies van professionele beleggers is duidelijk: Alibaba zal naar verwachting op de lange termijn blijven stijgen.

Ben je benieuwd naar het actuele advies voor Alibaba aandelen? Wij analyseren het Alibaba aandeel in real-time.

Bekijk actueel advies voor Alibaba aandelen
Blijf op de hoogte van de laatste trends:

Koers verwachting Alibaba

De koers van Alibaba zal naar verwachting blijven stijgen. Dat komt omdat beleggers verwachten dat de omzet elk jaar verder stijgt.

Waar de koers zal eindigen weet niemand. Het koersdoel van Alibaba ligt naar verwachting in ieder geval omhoog.

Hoe snel en wanneer dit precies is valt niet te voorspellen.

Bekijk hieronder de koers van Alibaba.