Alibaba aandelen kopen

Alle populaire aandelen
Alibaba aandelen kopen

Het aandeel Alibaba is het grootste succes uit het opkomende China. Aandelen kopen van Alibaba Group doen veel beleggers. Geen wonder, want het is één van de bekendste online ondernemingen ter wereld.

 
Handel nu in Alibaba tegen zeer lage tarieven
 

Op deze pagina kom je alles te weten over het aandeel Alibaba.
Interesse in het aandeel Alibaba? Lees gauw verder.

Hoe presteert het Alibaba aandeel?
Bekijk hoe Alibaba aandelen presteren:

Alibaba aandelen kopen of niet?

Alibaba is, zoals je waarschijnlijk al weet, gevestigd in China. Wist je ook dat China de laatste jaren de meest groeiende economie ter wereld is? Alibaba speelt hier een grote rol in. Beleggers kunnen hiervan profiteren door in Alibaba aandelen te beleggen.

Alibaba China economische groei

Door het grote succes van de Chinese onderneming zijn beleggers zeer positief. Toen Alibaba voor het eerst op de beurs kwam was dit het grootste succes wereldwijd. Het was namelijk direct $ 25 miljard dollar waard. Deze introductie was meteen een enorme klapper.

Nog steeds gaat het met Alibaba erg goed. De waarde van de aandelen blijven over de lange periode alsmaar stijgen. Dit komt door de continue groei in omzet en winst van het bedrijf. Alle reden voor beleggers om Alibaba aandelen te kopen!

Machine learning Alibaba koers

Machine learning kan toegepast worden op koersen. Zodoende kan men ingewikkelde verbanden vinden tussen de koers uit het verleden en de huidige. Op deze manier zijn onderstaande afbeeldingen gegenereerd.

Dit is géén advies! De afbeeldingen zijn slechts bedoeld als innovatieve feature van deze website. Er is geen enkele waarschijnlijkheid dat de afbeeldingen overeen komen met de toekomst. Wij zijn niet aansprakelijk voor elke vorm van schade als gevolg van de aangeboden informatie op deze website.

Afbeeldingen vernieuwen ongeveer elke 7 uur.

Korte termijn:

Dit is géén advies!

Er is geen enkele waarschijnlijkheid dat de afbeeldingen overeen komen met de toekomst. Wij zijn niet aansprakelijk voor elke vorm van schade als gevolg van de aangeboden informatie.

Lange termijn:

Dit is géén advies!

Er is geen enkele waarschijnlijkheid dat de afbeeldingen overeen komen met de toekomst. Wij zijn niet aansprakelijk voor elke vorm van schade als gevolg van de aangeboden informatie.

Meer machine learning? Lees meer over machine learning.

Cijfers Alibaba

In China is Alibaba de grootste internet onderneming. De omzet van het bedrijf wordt elk jaar meer. In het eerste kwartaal van 2018 was de omzet bijna $ 40 miljard dollar. In 2017 was dat nog maar $ 25 miljard. Dat betekent dat de omzet met ruim 60% steeg.

Wat de winst van Alibaba betreft: de eerste kwartaalcijfers in 2018 geven aan dat Alibaba bijna $ 10 miljard winst boekte. Dat is een stijging van bijna 70% ten opzichte van de vorige cijfers!

De online onderneming blijft maar in bekendheid toenemen. Steeds meer mensen maken gebruik van de onderneming. Genoeg redenen om de cijfers van Alibaba nog verder te laten stijgen.

Cijfers van Alibaba in 2018.

Koers Alibaba

Beleggers verwachten dat de omzet van Alibaba elk jaar verder stijgt. Waar de koers zal eindigen weet niemand.

Bekijk hieronder de koers van Alibaba. Wil je handelen in de Alibaba aandelen? Dat kan bij deze brokers.