Amazon aandelen kopen

Alle populaire aandelen
amazon-aandelen-kopen

Van plan om Amazon aandelen te kopen? Het Amerikaanse bedrijf doet het zeer goed. Oprichter Jeff Bezos is hiermee de rijkste man op aarde geworden. Zijn onderneming Amazon is een technologie bedrijf dat veel online diensten aanbied.

Steeds meer mensen beleggen in Amazon. Aandelen kopen van dit bedrijf is erg aantrekkelijk. Beleggers verwachten dat de beurswaarde van Amazon elke drie jaar verdubbeld!

  
Handel nu in Amazon tegen zeer lage tarieven
 

Benieuwd naar dit aandeel? Lees dan verder.

Hoe presteert het Amazon aandeel?
Bekijk hoe Amazon aandelen presteren:

Machine learning Amazon koers

Machine learning kan toegepast worden op koersen. Zodoende kan men ingewikkelde verbanden vinden tussen de koers uit het verleden en de huidige. Op deze manier zijn onderstaande afbeeldingen gegenereerd.

Dit is géén advies! De afbeeldingen zijn slechts bedoeld als innovatieve feature van deze website. Er is geen enkele waarschijnlijkheid dat de afbeeldingen overeen komen met de toekomst. Wij zijn niet aansprakelijk voor elke vorm van schade als gevolg van de aangeboden informatie op deze website.

Afbeeldingen vernieuwen ongeveer elke 7 uur.

Korte termijn:

Dit is géén advies!

Er is geen enkele waarschijnlijkheid dat de afbeeldingen overeen komen met de toekomst. Wij zijn niet aansprakelijk voor elke vorm van schade als gevolg van de aangeboden informatie.

Lange termijn:

Dit is géén advies!

Er is geen enkele waarschijnlijkheid dat de afbeeldingen overeen komen met de toekomst. Wij zijn niet aansprakelijk voor elke vorm van schade als gevolg van de aangeboden informatie.

Meer machine learning? Lees meer over machine learning of bekijk alle koersen.

Koersverloop Amazon: flinke groei

Het Amazon koersdoel wordt door veel experts hoog ingeschat. Dat komt omdat het technologie bedrijf al veel grote successen heeft behaald. Innovatie ligt bij de onderneming hoog in het vaandel. Dat blijkt uit voorbeelden zoals de drone delivery in de Amazon webwinkel. Een online bestelling wordt hiermee al binnen een half uur thuis bezorgd. De introductie van deze innovatie deed de beurskoers van Amazon flink stijgen.

Veel beleggers denken dat de koers van het aandeel Amazon zal blijven stijgen. Maar klopt dat wel?

Bij Amazon ligt de koers winst verhouding erg ver uit elkaar. Het verschil zal steeds kleiner worden wanneer de waarde blijft stijgen. Zolang Amazon blijft groeien is dit namelijk niet zo vreemd.

Het aantal werknemers in de afgelopen jaren is enorm toegenomen. Inmiddels zijn het er al meer dan een half miljoen! Ook dit geeft aan dat het bedrijf nog steeds hard groeit.

Amazon kopen of niet? Van $18,- naar $17.000

Het Amazon aandeel kopen lijkt voor beleggers een zeer goede optie. Toen het bedrijf in 1997 op de beurs te verhandelen was, kostte het Amazon aandeel maar 18 dollar. Mocht u Amazon destijds gekocht hebben, dan was dit nu meer dan 17.000 dollar waard geweest!

Dit geeft aan hoe groot het bedrijf is geworden. Ook het vertrouwen van beleggers en waarom Bezos de rijkste ter wereld is wordt hiermee duidelijk.

Naast de ruim 17.000 dollar winst had u ook nog dividend van Amazon ontvangen. Dat komt dus nog bij dit astronomische bedrag.

De omzet stijgt elk jaar flink ten opzichte van het vorige jaar. Hetzelfde geldt voor de winst. Daarom lijkt het een wijs besluit om Amazon aandelen te kopen.

amazon-kopen

Waar Amazon aandelen kopen?

Amazon aandelen zijn te koop bij deze brokers. Ook bieden ze nog duizenden andere aandelen aan. Heb je nooit eerder in aandelen gehandeld? Probeer dan eens de oefenomgeving uit.