Amazon aandelen kopen

Alle populaire aandelen

amazon-aandelen-kopenVan plan om Amazon aandelen te kopen? Het Amerikaanse bedrijf doet het zeer goed. Oprichter Jeff Bezos is hiermee de rijkste man op aarde geworden. Zijn onderneming Amazon is een technologie bedrijf dat veel online diensten aanbied.

Steeds meer mensen beleggen in Amazon. Aandelen kopen van dit bedrijf is erg aantrekkelijk. Naar verwachting zal de beurswaarde van Amazon elke drie jaar verdubbelen!

  
Handel nu in Amazon tegen zeer lage tarieven
 

Benieuwd naar dit aandeel? Lees dan verder.

 
 
 
 

Hoe presteert het Amazon aandeel?
Bekijk hoe Amazon aandelen presteren:

 
 
 
 

Koersverloop Amazon: flinke groei

Het Amazon koersdoel wordt door alle experts hoog ingeschat. Dat komt omdat het technologie bedrijf al veel grote successen heeft behaald. Innovatie ligt bij de onderneming hoog in het vaandel. Dat blijkt uit voorbeelden zoals de drone delivery in de Amazon webwinkel. Een online bestelling wordt hiermee al binnen een half uur thuis bezorgd. De introductie van deze innovatie deed de beurskoers van Amazon flink stijgen.

De koers van het aandeel Amazon zal naar verwachting alleen maar blijven stijgen. Omdat de ambities groot zijn zal op lange termijn de koersverloop blijven groeien.

Bij Amazon ligt de koers winst verhouding erg ver uit elkaar. Het verschil zal steeds kleiner worden wanneer de waarde blijft stijgen. Zolang Amazon blijft groeien is dit namelijk niet zo vreemd.

Het aantal werknemers in de afgelopen jaren is enorm toegenomen. Inmiddels zijn het er al meer dan een half miljoen! Ook dit geeft aan dat het bedrijf nog steeds hard groeit.

 
 
 

Amazon kopen of niet? Van $18,- naar $17.000

Het Amazon aandeel kopen lijkt voor beleggers een zeer goede optie. Toen het bedrijf in 1997 op de beurs te verhandelen was, kostte het Amazon aandeel maar 18 dollar. Mocht u Amazon destijds gekocht hebben, dan was dit nu meer dan 17.000 dollar waard geweest!

Dit geeft aan hoe groot het bedrijf is geworden. Ook het vertrouwen van beleggers en waarom Bezos de rijkste ter wereld is wordt hiermee duidelijk.

 


 

Naast de ruim 17.000 dollar winst had u ook nog dividend van Amazon ontvangen. Dat komt dus nog bij dit astronomische bedrag.

De omzet stijgt elk jaar flink ten opzichte van het vorige jaar. Hetzelfde geldt voor de winst. Daarom is Amazon aandelen kopen een wijs besluit.

 

amazon-kopen

 
 
 

Koopadvies Amazon: de verwachting

Aarzelt u nog over het Amazon aandeel? Over het algemeen geldt er een beduidend koopadvies voor het Amazon aandeel. Dit advies komt van professionele beleggers. Zij verwachten op de lange termijn een stijgende beurswaarde voor Amazon.

Ook wij geven voor het Amazon aandeel advies.

 

Bekijk actueel advies voor Amazon aandelen.
Blijf op de hoogte van de laatste trends:

  • Bekijk actueel advies voor Amazon
  • Stap op het juiste moment in
  • Bekijk real-time informatie
  • Inzicht in de laatste trends
  • Informatie voor gevorderd en beginnend belegger

 
 
 

Bovenstaand Amazon koers advies is voor iedereen gratis te krijgen. Deze adviezen worden dagelijks herzien.

 
 
 

Waar Amazon aandelen kopen?

Amazon aandelen zijn te koop bij deze brokers. Ook bieden ze nog duizenden andere aandelen aan. Heb je nooit eerder in aandelen gehandeld? Probeer dan eens de oefenomgeving uit.