AMD aandelen kopen

Alle populaire aandelen
amd-aandelen-kopen

Er zijn goede redenen om nu AMD aandelen te kopen. Tegenwoordig zijn de processors van AMD namelijk veel populairder dan vroeger. Concurrent Intel was AMD altijd een paar stappen voor. Daar komt nu verandering in, en dat is duidelijk terug te zien in de AMD koers!

 
Handel nu in AMD tegen zeer lage tarieven
 

Omdat AMD langzaam concurrent Intel inhaalt zijn AMD aandelen zeker voor de langere termijn een goede keuze.

Beleggen in AMD aandelen? Lees dan verder.

Hoe presteert het AMD aandeel?
Bekijk hoe AMD aandelen presteren:

Waarom AMD kopen? Grotere markt

AMD produceert niet alleen processors (CPU), maar ook succesvolle grafische processors (GPU). De grafische processors waren in het verleden minder populair. AMD heeft ook hier grote stappen gezet waardoor dit is veranderd. Alle reden om hiervan te profiteren en de aandelen van AMD te kopen.

amd-kopen-cpu-gpu

In alle computers en smartphones zitten deze twee processors. Maar ook in allerlei andere apparaten (van auto’s tot CV-ketels) zitten kleine processors. Omdat er in de moderne wereld steeds meer apparaten bijkomen blijft de vraag naar deze chips toenemen. Beleggen in AMD is dus zeer slim.

Wanneer je AMD aandelen koopt omvat dat dus zowel de CPU als GPU markt. Dit is in tegenstelling tot concurrenten. Omdat ze in beide markten populairder zijn geworden is beleggen in AMD aandelen zeer aantrekkelijk.

Verwachting AMD koers

De voorspellingen voor het AMD aandeel bekijken? Bekijk hiervoor naar de machine learning koersverwachting. Met machine learning kunnen ingewikkelde verbanden gevonden worden waarmee men de koers probeert te voorspellen.

Let op! Vertrouw niet blind op de voorspellingen en adviezen. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van de aangeboden informatie.

Voorspellingen vernieuwen ongeveer elke 7 uur.

Korte termijn voorspelling:

Let op!

Voorspellingen zijn geheel automatisch tot stand gekomen. Vertrouw daarom niet blind op de voorspellingen. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade als gevolg van de aangeboden informatie.

Lange termijn voorspelling:

Let op!

Voorspellingen zijn geheel automatisch tot stand gekomen. Vertrouw daarom niet blind op de voorspellingen. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade als gevolg van de aangeboden informatie.

Meer machine learning voorspellingen inzien? Lees meer over machine learning of bekijk alle voorspellingen.

Toekomst verwachting

Om de verwachting van de AMD koers te bepalen kijken we eerst naar de behaalde cijfers. Op jaarbasis maakt het bedrijf ruim 5 miljard dollar aan omzet binnen. Na aftrek van alle kosten blijft er ruim 43 miljoen winst over.

Volgens de jaarverslagen presteert AMD goed. Elk jaar lijkt er een stijging te zien op diverse vlakken. De gestegen populariteit is dus terug te zien, en naar verwachting zal deze stijging de komende jaren aanhouden.

Het aantal werknemers is in de afgelopen jaren gedaald. Dat komt ten goede van de winst. In 2014 waren er namelijk bijna 10 duizend werknemers, terwijl afgelopen jaar dat er ongeveer 8900 waren. Dit scheelt flink in kosten, waardoor de winst hoger ligt en de AMD koers stijgt.

AMD aandelen advies

AMD aandelen kopen lijkt dus een slimme zet. De experts verwachten op de lange termijn een stijging.

Ook wij geven voor de AMD aandelen advies, gebaseerd op het real-time beleggingsklimaat.

Bekijk actueel advies voor AMD aandelen.
Blijf op de hoogte van de laatste trends:

  • Bekijk actueel advies voor AMD
  • Stap op het juiste moment in
  • Bekijk real-time informatie
  • Inzicht in de laatste trends
  • Informatie voor gevorderd en beginnend belegger

Waar AMD aandelen kopen?

AMD aandelen zijn te koop bij deze brokers. Ook bieden ze nog duizenden andere aandelen aan. Heb je nooit eerder in aandelen gehandeld? Probeer dan eens de oefenomgeving uit.