Anglo American aandelen kopen

Alle populaire aandelen

anglo-american-aandelen-kopenAnglo American aandelen kopen kan ontzettend slim zijn. Het internationaal opererend mijnbouwbedrijf is de grootste producent op het gebied van platinum (voor zo’n 40%!). Daarnaast zijn ze een grote speler op het gebied van diamand, koper, nikkel, ijzererts en steenkool.

Het is een ontzettend groot bedrijf met meer dan 69 duizend mensen in dienst. Inmiddels bestaan ze al meer dan 100 jaar.

  
Handel nu in Anglo American tegen zeer lage tarieven
 

Beleggen in Anglo American? Lees hieronder alle informatie.

 
 
 
 

Hoe presteert het Anglo American aandeel?
Bekijk hoe Anglo American aandelen presteren:

 
 
 
 

Prestaties Anglo American

Het aandeel Anglo American heeft in de crisis van 2008 een flinke klap gehad. De koers denderde destijds naar beneden. Maar gelukkig komt er na deze daling ook weer een mooie stijging.

Sinds begin 2016 is de Anglo American aandelenkoers blijvend gegroeid. Dat komt door de flinke hervorming, die in dit nieuwsbericht uit 2015 aangekondigd werd. Deze herstructurering heeft goed geholpen, want de aandelenkoers is sindsdien alweer 9 keer meer waard geworden. Deze stijging lijkt zelfs nog niet het einde bereikt te hebben.

Anglo American aandelen kopen is dus steeds aantrekkelijker. Ook de omzet is namelijk verbeterd sinds de stevige hervorming: meer dan 26 miljard dollar. De winst bedraagt zo’n 4 miljard dollar. Het mijnbouwbedrijf lijkt dus weer geheel hersteld te zijn van de crisis.

 
 

Waarom Anglo American aandelen kopen?

Waarom zou je beleggen in Anglo American aandelen? Daar zijn een paar grondige redenen voor.

Zoals eerder beschreven is Anglo American geheel hersteld sinds de stevige hervorming. De aandelenkoers laat een duidelijke stijgende lijn zien. Voor de lange termijn lijkt deze stijging aan te blijven houden. Anglo American aandelen kopen is dus een slimme optie.

Daarnaast worden de grondstoffen van het mijnbouwbedrijf steeds schaarser. Dat betekent dat de naar boven gehaalde grondstoffen ook steeds meer waard zijn.

 
 
 

Bekijk actueel advies voor Anglo American aandelen.
Blijf op de hoogte van de laatste trends:

 
 
 

Waar Anglo American aandelen kopen?

Anglo American aandelen zijn te koop bij deze brokers. Ook bieden ze nog duizenden andere aandelen aan. Heb je nooit eerder in aandelen gehandeld? Probeer dan eens de oefenomgeving uit.