Apple aandelen kopen

Alle populaire aandelen
Apple aandelen kopen

Bijna elke belegger heeft wel eens gedacht aan Apple aandelen kopen. Het is misschien wel het meest succesvolle merk van deze eeuw. Telkens nadat ze een nieuw product uitbrengen zijn er miljoenen enthousiaste klanten.

 
Handel nu in Apple aandelen tegen zeer lage tarieven
 

Apple presenteert elk kwartaal mooie cijfers. Het is een groot en machtig technologiebedrijf met een marktkapitalisatie van meer dan 900 miljard. Dat is groter dan de hele Nederlandse economie.

Actueel inzicht in de Apple aandelen
Blijf op de hoogte van de laatste trends:

 • Actueel inzicht in de Apple aandelen
 • Stap op het juiste moment in
 • Bekijk real-time informatie
 • Inzicht in de laatste trends
 • Informatie voor gevorderd en beginnend belegger

Invloed op Apple aandelenkoers

Het nieuws speelt een belangrijke rol voor de koers van het Apple aandeel. Lancering van nieuwe producten heeft veel effect. De Apple aandelen prijs stijgt vaak in deze periodes.

Als er een nieuw product verkocht wordt overnachten mensen zelfs voor een Apple Store om er zeker van te zijn het nieuwe product te kunnen kopen. In onderstaande video is de enorme loyaliteit en gekte van de Apple fans te zien.

Hoe presteert het Apple aandeel?
Bekijk hoe Apple aandelen presteren:

Machine learning Apple koers

Machine learning kan toegepast worden op koersen. Zodoende kan men ingewikkelde verbanden vinden tussen de koers uit het verleden en de huidige. Op deze manier zijn onderstaande afbeeldingen gegenereerd.

Dit is géén advies! De afbeeldingen zijn slechts bedoeld als innovatieve feature van deze website. Er is geen enkele waarschijnlijkheid dat de afbeeldingen overeen komen met de toekomst. Wij zijn niet aansprakelijk voor elke vorm van schade als gevolg van de aangeboden informatie op deze website.

Afbeeldingen vernieuwen ongeveer elke 7 uur.

Korte termijn:

Dit is géén advies!

Er is geen enkele waarschijnlijkheid dat de afbeeldingen overeen komen met de toekomst. Wij zijn niet aansprakelijk voor elke vorm van schade als gevolg van de aangeboden informatie.

Lange termijn:

Dit is géén advies!

Er is geen enkele waarschijnlijkheid dat de afbeeldingen overeen komen met de toekomst. Wij zijn niet aansprakelijk voor elke vorm van schade als gevolg van de aangeboden informatie.

Meer machine learning? Lees meer over machine learning of bekijk alle koersen.

Verwachtingen van Apple

Vooral aankondigingen van nieuwe producten hebben vrijwel altijd positieve invloed op de Apple aandelenkoers. Rond deze tijd gaat de beurswaarde van Apple vaak omhoog. Het is slim om deze events in je agenda te zetten. Zo weet je wanneer de Apple koersverwachting groot is.

De aankondingingen waar je van kan profiteren komen vaak rond deze maanden:

 • Maart: nieuwe producten.
 • Juni: tijdens het Worldwide Developers Conference (WWDC).
 • September: nieuwe producten, nieuwe iOS.
 • Oktober: een kleiner event. Wordt niet altijd gehouden.

Bekijk hieronder de Apple aandelenkoers. Merk op dat de beurswaarde van Apple vaak toeneemt rond bovenstaande periodes.

Wat kost een Apple aandeel?

Een Apple aandeel hoeft niet veel te kosten. Bij deze brokers kan je handelen in Apple aandelen. De prijs hiervan is nog geen €20.

Bekijk actuele Apple aandelen beleggingstips
Dit zijn de voordelen:

 • Bekijk real-time Apple beleggingstips
 • Actueel advies en tips over Apple aandelen en meer
 • Mis geen waardevolle Apple aandelen beleggingsinformatie
 • Inzicht in de laatste trends
 • Informatie voor gevorderd en beginnend belegger

Apple aandeel: Risico’s

Apple aandelen kopen, of toch niet? Ze hebben zowel voordelen als nadelen.

Om de verkoopcijfers hoog te houden moet Apple de nieuwste technologieën volgen. Dat kan een risico zijn. Wanneer ze de verkeerde keuzes maken kunnen consumenten ontevreden zijn.

Ook is er veel concurrentie voor Apple. Deze concurrentie is vaak vele malen goedkoper. Apple differentieert zich echter sterk op het gebied van design en service.

Aan de andere kant blijft het aandeel van Apple vrijwel alleen maar groeien. De jaarlijkse omzet is meer dan 220 miljard, en de netto winst meer dan 45 miljard. Ook deze cijfers bleven afgelopen jaren groeien.

Hoe Apple aandelen kopen?

Waar kan ik Apple aandelen kopen? Bij deze brokers kan men handelen in Apple aandelen. Ook zijn er nog duizenden andere aandelen aan. Heb je nog nooit in aandelen gehandeld? Probeer dan eens de oefenomgeving uit.