Apple aandelen kopen

Alle populaire aandelen
Apple aandelen kopen

 
Handel nu in Apple tegen zeer lage tarieven.
 
 
Bijna elke belegger heeft wel eens nagedacht over Apple aandelen kopen. Het is misschien wel het meest succesvolle merk van deze eeuw. Telkens nadat ze een nieuw product uitbrengen zijn er miljoenen enthousiaste klanten.

Apple presenteert elk kwartaal mooie cijfers. Het is een groot en machtig technologiebedrijf met een marktkapitalisatie van meer dan 900 miljard. Dat is groter dan de hele Nederlandse economie.

Bekijk actueel advies voor Apple aandelen
Blijf op de hoogte van de laatste trends:

 • Actueel advies over Apple aandelen
 • Stap op het juiste moment in
 • Bekijk real-time informatie
 • Inzicht in de laatste trends
 • Informatie voor gevorderd en beginnend belegger

Invloed op Apple aandelenkoers

Het nieuws speelt een belangrijke rol voor de koers van het Apple aandeel. Lancering van nieuwe producten heeft veel effect. De Apple aandelen prijs stijgt vaak in deze periodes.

Als er een nieuw product verkocht wordt overnachten mensen zelfs voor een Apple Store om er zeker van te zijn het nieuwe product te kunnen kopen. De eerste persoon in onderstaande video verteld dat hij 8 dagen voor de winkel geslapen heeft.

Hoe presteert het Apple aandeel?
Bekijk hoe Apple aandelen presteren:

Voorspelling Apple koers

Nieuwsgierig naar de voorspelling voor de Apple koers? Onderstaande voorspelling is gebaseerd op machine learning. Met deze techniek kunnen er ingewikkelde verbanden gevonden worden. Hiermee probeert men de koers te voorspellen.

Betaal jij veel om te handelen?

Niet nodig! Handel vandaag nog tegen zeer lage tarieven.

Let op! Vertrouw niet blind op de voorspellingen en adviezen. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van de aangeboden informatie.

Voorspellingen vernieuwen ongeveer elke 7 uur.

Korte termijn voorspelling:

Let op!

Voorspellingen zijn geheel automatisch tot stand gekomen. Vertrouw daarom niet blind op de voorspellingen. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade als gevolg van de aangeboden informatie.

Lange termijn voorspelling:

Let op!

Voorspellingen zijn geheel automatisch tot stand gekomen. Vertrouw daarom niet blind op de voorspellingen. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade als gevolg van de aangeboden informatie.

Meer voorspellingen inzien? Lees meer over de machine learning voorspelling of bekijk alle voorspellingen.

Koersverwachting Apple

Vooral aankondigingen van nieuwe producten hebben positieve invloed op de Apple aandelenkoers. Rond deze tijd gaat de beurswaarde van Apple vaak omhoog. Het is slim om deze events in je agenda te zetten. Zo weet je wanneer de Apple koersverwachting groot is.

De aankondingingen waar je van kan profiteren komen vaak rond deze maanden:

 • Maart: nieuwe producten.
 • Juni: tijdens het Worldwide Developers Conference (WWDC).
 • September: nieuwe producten, nieuwe iOS.
 • Oktober: een kleiner event. Wordt niet altijd gehouden.

Bekijk hieronder de Apple aandelenkoers. Merk op dat de beurswaarde van Apple vaak toeneemt rond bovenstaande periodes.

Wat kost een Apple aandeel?

Een Apple aandeel hoeft niet veel te kosten. Bij deze brokers kan je handelen in Apple. De prijs van een aandeel is nog geen €20. Lees meer over de andere kosten van aandelen kopen.

Bekijk actuele Apple aandelen beleggingstips
Dit zijn de voordelen:

 • Bekijk real-time Apple beleggingstips
 • Actueel advies en tips over Apple aandelen en meer
 • Mis geen waardevolle Apple aandelen beleggingsinformatie
 • Inzicht in de laatste trends
 • Informatie voor gevorderd en beginnend belegger

Apple aandeel advies

Zal ik Apple aandelen kopen of niet? Ze hebben voordelen en nadelen.

Om de verkoopcijfers hoog te houden moet Apple de nieuwste technologieën volgen. Dat kan een risico zijn. Wanneer ze de verkeerde keuzes maken kunnen consumenten ontevreden zijn.

Ook is er veel concurrentie voor Apple. De concurrentie is vaak vele malen goedkoper. Apple differentieert zich echter sterk op het gebied van design en service.

Aan de andere kant blijft het aandeel van Apple maar groeien. De jaarlijkse omzet is meer dan 220 miljard, en de netto winst meer dan 45 miljard. Ook deze cijfers groeien elk jaar.

Het Apple aandeel advies is om rond de eerder genoemde events kopen te overwegen. Rond die tijd stijgt het aandeel namelijk vaak. Hou het aandeel niet te lang open omdat daarna de koers vaak weer iets daalt.

Hoe Apple aandelen kopen?

Waar kan ik Apple aandelen kopen? Je kan bij deze brokers handelen in Apple. Ze bieden ook nog duizenden andere aandelen aan. Heb je nog nooit aandelen gekocht? Probeer dan eens de oefenomgeving uit.