Capgemini aandelen kopen

Alle populaire aandelen

capgemini-aandelen-kopenCapgemini aandelen kopen? Het van oorsprong Franse bedrijf is leidend op consultancy gebied. Wereldwijd werken ruim 200.000 mensen voor Capgemini. Ze doen het zelfs beter dan deze twee Amerikaanse grootheden. Dit maakt Capgemini aandelen kopen zeer interessant.

 
Handel nu in Capgemini tegen zeer lage tarieven
 

 

Daarnaast bezit Capgemini verschillende succesvolle dochterondernemingen. Voorbeelden zijn Sogeti en IGATE. De resultaten van deze bedrijven hebben dus ook invloed op de Capgemini aandelenkoers.

Beleggen in Capgemini? Lees verder.

 
 
 
 

Hoe presteert het Capgemini aandeel?
Bekijk hoe Capgemini aandelen presteren:

 
 
 
 

Waarom Capgemini aandelen kopen?

Er zijn verschillende redenen om Capgemini aandelen te kopen. Allereerst is het bedrijf in veel markten actief. De ICT consultancy biedt een breed spectrum van werkzaamheden aan. Overal is er vraag naar expertise, die Capgemini kan leveren.

Daarnaast speelt ICT in de toekomst een steeds grotere rol. Dat is een reden waarom er verwacht wordt dat ze zullen blijven groeien. Capgemini aandelen kopen is dus erg aantrekkelijk.

capgemini-ict-consultancySinds 2011 is er zelfs een duidelijke groei te zien in de aandelenkoers van Capgemini. Zelfs op de lange termijn gezien lijkt deze groei aan te houden.

Beleggen in Capgemini is relatief veilig. Omdat het een groot bedrijf is zal het niet gauw failliet gaan. Sterker nog: de Capgemini dochterondernemingen doen het erg goed!

 
 

Prestaties Capgemini aandelen

Over de jaren heen is Capgemini uitgegroeit tot een multicultureel leider. Zo begon het bedrijf in 1967 met één locatie in Frankrijk, nu zijn dat 380 locaties in 44 landen. Destijds had Capgemini 8 klanten, nu zijn dat er meer dan 6000. Het is wel duidelijk dat ze ontzettend groot zijn geworden. Dat maakt Capgemini aandelen kopen erg aantrekkelijk voor beleggers.

De Capgemini aandelenkoers wordt gestimuleerd door de behaalde prestaties. Over het algemeen blijven de omzet en netto winst elk jaar stijgen. Deze bedragen ruim 13 miljard euro en 820 miljoen, respectievelijk.

 
 
 

Bekijk actueel advies voor Capgemini aandelen.
Blijf op de hoogte van de laatste trends:

 
 
 

Waar Capgemini aandelen kopen?

Capgemini aandelen zijn te koop bij deze brokers. Ook bieden ze nog duizenden andere aandelen aan. Heb je nooit eerder in aandelen gehandeld? Probeer dan eens de oefenomgeving uit.