Coca Cola aandelen kopen

Alle populaire aandelen

coca-cola-aandelen-kopenCoca Cola aandelen kopen? Op de beurs staat het aandeel bekend als ‘The Coca-Cola Company’. Het merk is een ongekend populaire frisdrank. Ook andere bekende fris- en sportdranken vallen onder Coca Cola aandelen, zoals:

  • Fanta
  • Sprite

 

Handel nu in Coca Cola tegen zeer lage tarieven

 

Interesse in Fanta aandelen of Sprite aandelen? Dan moet er dus gehandeld worden in de Coca Cola aandelen.

Over de hele wereld zijn de producten van The Coca-Cola Company te vinden. Zelfs op de meest afgelegen gebieden kom je het merk tegen. De bekendheid is een krachtig aspect van het Coca Cola aandeel.

 

Beleggen in Coca Cola? Lees dan verder.

 
 
 
 

Hoe presteert het Coca Cola aandeel?
Bekijk hoe Coca Cola aandelen presteren:

 
 
 
 

Waarom Coca Cola aandelen: marktaandeel en concurrenten

Waarom zijn Coca Cola aandelen zo interessant? Allereerst heeft het bedrijf een groot marktaandeel. De belangrijkste afzetmarkt voor het bedrijf zijn de Verenigde Staten. Het marktaandeel van Coca Cola is ruim 43 procent. Dat maakt de VS de grootste afzetmarkt van het bedrijf.

Vergeleken met de concurrenten van Coca Cola doen ze het goed. Wanneer men op straat vraagt naar Cola denkt iedereen immers aan Coca Cola. Alleen al vanwege de grotere bekendheid is beleggen in Coca Cola aandelen aantrekkelijker.

De grootste concurrent van Coca Cola is natuurlijk Pepsi. Concurrent Pepsi heeft een marktaandeel van ruim 30 procent. Coca Cola aandelen hebben het wat dat betreft gewonnen met ruim 42 procent.

 
 

Cijfers Coca Cola: fabrieken en omzet

coca-cola-fabrieken-omzetThe Coca-Cola Company beschikt over veel fabrieken. Wereldwijd zijn er meer dan 900. Niet al deze fabrieken zijn eigendom van Coca Cola. Het bestaat voornamelijk uit een netwerk van partners. Bekijk op deze kaart de fabrieken in de VS.

Coca Cola biedt werk aan ontzettend veel mensen. Wanneer alle fabrieken meegeteld worden heeft Coca Cola meer dan 700.000 mensen in dienst wereldwijd.

De cijfers van Coca Cola liegen er niet om. Coca Cola heeft een omzet van meer dan 35 miljard dollar wereldwijd. Als alle kosten hier van afgehaald worden blijft er een winst over van meer dan 1 miljard dollar.

Elk jaar zijn de verkoopcijfers van Coca Cola uitmuntend. Er zit op jaarbasis een stijgende lijn in. Coca Cola aandelen kopen lijkt dus blijvend aantrekkelijk. Inmiddels wordt er jaarlijks meer dan 175 miljard liter aan frisdrank verkocht.

Beleggen in Coca Cola? Handel tegen zeer lage tarieven.

 
 

Verleiding van het Coca Cola aandeel

Nog niet overtuigd in Coca Cola aandelen kopen? Dan is er nog één reden waarom beleggen in Coca Cola zo aantrekkelijk is.

Coca Cola geeft al jarenlang dividend aan haar aandeelhouders. Daar komt bij dat het bedrijf een stabiel dividendaandeel is.

 

Bekijk actueel advies voor Coca Cola aandelen
Blijf op de hoogte van de laatste trends:

 
 
 

Bekijk hieronder de koers van Coca Cola.