Genmab aandelen kopen

Alle populaire aandelen

genmab-aandelen-kopenGenmab aandelen kopen? Het zeer innovatieve bedrijf wordt ook wel de Deense parel genoemd. Dit is omdat het van oorsprong uit Denemarken komt en ze zich bezighouden met biotechnologie.

 
 

Handel nu in Genmab tegen zeer lage tarieven

 

De Genmab aandelenkoers is de laatste jaren flink gegroeit. Dat komt voornamelijk omdat ze gebruik maken van moderne biotechnologie. Deze techniek zal naar verwachting veel invloed hebben in de toekomst.

Beleggen in Genmab kan daarom enorm slim zijn.

Interesse in het Genmab aandeel? Lees dan verder.

 
 
 
 

Hoe presteert het Genmab aandeel?
Bekijk hoe Genmab aandelen presteren:

 
 
 
 

Waarom Genmab aandelen kopen?

Genmab aandelen kopen is erg interessant. Het bedrijf specialiseert zich namelijk in de moderne biotechnologie. Bij deze technologie kunnen er bijvoorbeeld DNA fragmenten handmatig gecombineerd worden. Zo is het mogelijk om organismen aan te passen zodat zij effectiever aansluiten op de behoefte.

Een voorbeeld van de biotechnologie is het aanpassen van de tilapia vis. Deze vis is een belangrijk voedsel in derdewereldlanden. Door met biotechnologie het DNA van de tilapia vis aan te passen, kan de vis driemaal zo zwaar worden dan normaal.

genmab-biotechnologieHet is zeer waarschijnlijk dat deze moderne technieken in de toekomst een grote rol gaan spelen. Aandelen van Genmab kopen kan daarom erg slim zijn.

Omdat deze techniek nog zo nieuw is, zijn de gevolgen voor gezondheid en milieu onbekend. Tot nu toe wordt het gebruik van biotechnologie vooral door wetgeving belemmerd. In de nabije toekomst zal dat veranderen.

 
 

Prestaties van Genmab: producten & cijfers

Genmab heeft twee antilichaam producten ontwikkeld. Een voor chronische lymfatische leukemie, en een ander product voor de Ziekte van Kahler.

De Genmab aandelenkoers is sinds 2012 in een duidelijke groei terecht gekomen. Naar verwachting zal deze groei aan blijven houden. De koersverwachting van Genmab ligt dus hoog.

De omzet van het bedrijf komt naar verwachting neer op ongeveer 3,000 miljoen Deense Kronen. Dat is omgerekend ruim 400 miljoen euro per jaar.

Het bedrijf zal naar verwachting blijven groeien. Nadat de biotechnologie niet meer door de wetgeving belemmerd wordt, zal de Genmab koers potentieel flink stijgen.

 
 
 

Bekijk actueel advies voor Genmab aandelen.
Blijf op de hoogte van de laatste trends:

  • Bekijk actueel advies voor Genmab
  • Stap op het juiste moment in
  • Bekijk real-time informatie
  • Inzicht in de laatste trends
  • Informatie voor gevorderd en beginnend belegger

 
 
 

Waar Genmab aandelen kopen?

Genmab aandelen zijn te koop bij deze brokers. Ook bieden ze nog duizenden andere aandelen aan. Heb je nooit eerder in aandelen gehandeld? Probeer dan eens de oefenomgeving uit.