Hoe kan je Aandelen Kopen?

obligatie rentevergoeding

 
Handel nu in aandelen tegen zeer lage tarieven
 

Hoe kan je aandelen kopen, en hoe werkt dit precies? Aandelen kopen kan tegenwoordig online. Je hoeft er niet meer de deur voor uit.

 

Wil je ook aandelen kopen? Op deze pagina staat precies beschreven hoe het werkt.

 

Meer weten over aandelen kopen? Op deze pagina staat alles uitgelegd.

 
 
 
 

Bekijk actueel advies voor aandelen handelen
Blijf op de hoogte van de laatste trends:

  • Actueel advies over aandelen handelen
  • Stap op het juiste moment in
  • Bekijk real-time informatie
  • Inzicht in de laatste trends
  • Informatie voor gevorderd en beginnend belegger

 
 
 
 
 
 

Hoe kan je Aandelen Kopen?

Hoe kan je aandelen kopen? Dat is eigenlijk erg simpel. Om een aandeel te kopen zijn er drie dingen die je moet hebben of weten:

  • Broker: bij een broker handel je in aandelen.
  • Aandeel: welk aandeel koop je?
  • Trend: wat is de koersrichting?

 

Laten we dit stap voor stap verder uitleggen.

 

1. De Broker

Er is een broker nodig om een aandeel te kunnen kopen. Zoek je een broker? Deze brokers hebben een licentie omdat ze voldoen aan strenge eisen. Ze zijn al meer dan 10 jaar broker.

 

2. Het Aandeel

tesla-logoDe broker heeft duizenden aandelen waar je uit kan kiezen. Maar hoe kan je weten of je een aandeel moet kopen? Dat ligt er aan. Misschien wil je aandelen kopen van het autobedrijf Tesla. Een reden kan zijn omdat het bedrijf elektrische auto’s maakt die beter zijn voor het milieu dan de traditionele brandstof auto’s. Een vaker voorkomende reden heeft te maken met de volgende paragraaf.

Geen idee welk aandeel je wilt kopen? Kijk eens naar de populaire aandelen.

 

3. De Trend

De trend van een aandeel is de grootste reden om een aandeel te kopen. Wanneer een aandeel de laatste tijd enorm stijgt zou je namelijk graag mee willen profiteren van de koersstijging. Hoe dit werkt? Door het aandeel te kopen!

 
 
 
 

Wat zijn de beste aandelen op dit moment?
Bekijk de laatste trends:

 
 
 
 
 
 

Hoe werkt Aandelen Kopen?

Aandelen kopen, hoe werkt het? Zoals je eerder gelezen hebt kan dit bij een online broker. Brokers werken met een CFD: Contract for Difference. Dat klinkt ingewikkeld, maar is het niet. Het betekent:

“Wanneer je een aandeel koopt of verkoopt, en op een later moment de positie weer sluit, wordt het waardeverschil verrekend door de broker.”

Is het waardeverschil in jouw voordeel? Dan krijg je van de broker geld! In het geval van verlies houd je broker het verschil.

 

Hoe werken aandelen?

Op je handelsaccount heb je een portemonnee. Deze moet je eerst vullen voordat je een aandeel kan kopen. Hoe werkt dat? Heel simpel: je kan geld inleggen met o.a. iDeal en een bankoverschrijving. Vervolgens kan je beginnen met aandelen kopen!

Voel je jezelf nog niet zeker genoeg voor een echt account? Probeer dan eens de oefenomgeving. Je krijgt hier nep geld zodat je aandelen kopen eens kan proberen. Zo kan je precies zien hoe aandelen kopen werkt.