ING aandelen kopen

Alle populaire aandelen

ing-aandelen-kopenING aandelen kopen? De bank oogt als een goede belegging. De CEO, Ralph Hamers, heeft bijvoorbeeld besloten dat de bank veel investeert in digitalisering. Dat zorgt voor een flinke kostenbesparing, met het gevolg dat de winst zal toenemen.

  
Handel nu in ING tegen zeer lage tarieven
 

Zo zijn er meer voorbeelden waarom de ING een goede investering is. Op deze pagina vertellen we je waarom ING aandelen kopen klinkt als een slimme keuze.

 

Interesse in ING aandelen? Lees dan verder.

 
 
 
 
 
 

Hoe presteert het ING aandeel?
Bekijk hoe ING aandelen presteren:

 
 
 
 

Waarom ING aandelen kopen zo slim is

Er zijn 6 redenen waarom het ING aandeel zo aantrekkelijk is. Laten we beginnen met de digitalisering.

Steeds meer winst verwacht
Door het digitaliseringsproject zal de ING enorm veel besparen op kosten. In 2021 verwachten ze een grote mijlpaal neer te zetten. Tegen die tijd zal er ruim 900 miljoen per jaar bespaard worden. Dat betekent dat de ING meer winst zal overhouden.

De afgelopen tijd laat de ING goede cijfers zien. Al geruime tijd is er een zekere langzame groei. Naar verwachting zal dit de komende jaren zo blijven.

Koers loopt flink op
De afgelopen jaren is de ING koers al flink opgelopen. Met name in 2015 steeg het aandeel flink. In de jaren er na blijft de ING groeien. Dat geeft aan dat beleggers vertrouwen hebben in de bank. ING aandelen kopen kan dus slim zijn.

Beschikt over een vangnet
vangnet-ing-aandeelNatuurlijk zijn er ook mindere tijden geweest voor de ING. Denk hierbij aan de grote crisis in 2008. Hieruit is gebleken dat de Nederlandse banken beschikken over een fijn vangnet: de overheid.

Dat komt omdat de ING een enorm bedrijf is dat eigenlijk niet mag omvallen, wegens de grote gevolgen. De overheid zal dus altijd garant staan vanwege haar eigen belangen. Dit maakt beleggen in het ING aandeel extra aantrekkelijk.

Eeuwige ervaring
De ING bestaat al sinds 1881. Het bedrijf heeft dus al erg veel doorstaan. Gebleken is dat de bank stabiel is. Feit is dat de bank nog lang zal blijven bestaan. Dat voelt als een prettige zekerheid.

Cijfers: mooie kwartaalresultaten
De ING laat keer op keer mooie cijfers zien. Dat geeft beleggers extra vertrouwen om het ING aandeel te kopen. Naar verwachting zullen de cijfers stabiel blijven groeien.

Dividend uitkering
Een ander voordeel van ING aandelen kopen is het dividend. Alle aandeelhouders ontvangen dit twee keer per jaar. Een goede reden om ook in het bezit te zijn van ING aandelen.

 
 

Advies aandeel ING

Voor het ING aandeel advies geldt al enige tijd een positieve houding. Bovenstaande factoren ondertekenen dit advies. Vooral op de lange termijn zal naar verwachting de ING blijven groeien.

Benieuwd naar actueel advies voor het ING aandeel?

 

Bekijk actueel advies voor ING aandelen.
Blijf op de hoogte van de laatste trends:

  • Bekijk actueel advies voor ING
  • Stap op het juiste moment in
  • Bekijk real-time informatie
  • Inzicht in de laatste trends
  • Informatie voor gevorderd en beginnend belegger

 
 
 

Beleggen in het ING aandeel

Graag beleggen in de ING aandelen? Dat kan bij deze brokers. Beleggen in het ING aandeel is volgens de analyse een interessante optie.

Het ING aandeel is onderdeel van de AEX. Dit is een goed alternatief om het risico te spreiden.

Bekijk hieronder de koers van het ING aandeel.