Air France KLM aandelen kopen

Alle populaire aandelen

Wil je KLM aandelen kopen? Sinds 2004 is KLM gefuseerd met Air France. Hieruit is Air France KLM ontstaan. De combinatie Frans-Nederlands wilt nog wel eens botsen en zorgen voor onderlinge ergenissen. Toch gaat het erg goed met Air France KLM.

 

klm aandelen kopenHandel nu in Air France KLM tegen zeer lage tarieven

De Air France KLM aandelen kopen is slim omdat het veel inhoud. Wat betreft de omzet is Air France KLM namelijk de grootste luchtvaartmaatschappij ter wereld. Daarnaast is het ook de grootste vrachtvervoerder en staat Air France KLM op de derde plek als het gaat over passagiersvervoer.

 

 
 
 
 

Verwachting en advies Air France KLM

Als je aandelen van Air France KLM koopt is het verstandig om goed het nieuws in de gaten te houden. Er is namelijk wel vaker onenigheid tussen de Franse en Nederlandse bedrijfscultuur. Dat kan leiden tot negatief nieuws rondom Air France KLM aandelen, en zorgen voor een koersdaling. Vergeet niet dat je bij een dalende koers ook winst kan maken.

 
 
 
 

Bekijk actueel advies voor Air France KLM aandelen
Blijf op de hoogte van de laatste trends:

 
 
 
 
 
 

Er is al jaren een constant stijgende vraag naar passagiersvluchten. Daarom is het belang van een grote luchtvaartmaatschappij groot. Air France KLM bezit namelijk ook deze kleinere luchtvaartmaatschappijen:

  • Brit Air
  • Transavia
  • Martinair
  • CityJet

 

Negatief Air France KLM nieuws

Om meer vluchten aan te kunnen bieden moet Schiphol verder uitgebreid worden. Zo is Lelystad Airport uitgekozen als tweede luchthaven van Schiphol. Hier is veel ophef over onder burgers.

 
 

Het zou zorgen voor geluidsoverlast en onveilige vliegroutes. Burgers voelden zich niet gehoord. Vermoedelijk is er door de luchtvaartbranche druk uitgeoefend om berekeningen te manipuleren. De Air France KLM aandelen kunnen in de toekomst lijden aan mogelijk negatief nieuws rondom deze kwestie.

 
 
 
 

Bekijk actuele Air France KLM aandelen beleggingstips
Dit zijn de voordelen:

  • Bekijk real-time Air France KLM beleggingstips
  • Actueel advies en tips over Air France KLM aandelen
  • Mis geen waardevolle Air France KLM aandelen beleggingsinformatie
  • Inzicht in de laatste trends
  • Informatie voor gevorderd en beginnend belegger

 
 
 
 
 
 

Air France KLM koers

Handel nu in Air France KLM aandelen tegen zeer lage tarievenIn 2016 was de Air France KLM koers maandenlang aan het dalen. Er was in de media sprake van stakende Fransen en oneerlijke concurrentie met de golfstaten. Maar ook leed Air France KLM aandelen door prijsvechters. Veel partijen kozen daarom om te verkopen en zo te profiteren van de dalende koers.

klm aandelen koersIn 2017 was het aandeel in nog geen vier maanden volledig hersteld. De opvolgende maanden bleven aandelen van Air France KLM maar gekocht worden. Dit zorgde er voor dat de aandelenkoers bijna drie keer verdubbelde in 2017.

Voor 2018 en later is er zeker nog ruimte om verder te groeien. Het aandeel Air France KLM is namelijk wel eens meer waard geweest. Hou wel goed het nieuws in de gaten omdat dit kan leiden tot een negatieve trend in de koers.

 
 
 
 

Hoe presteert het Air France KLM aandeel?
Bekijk hoe Air France KLM aandelen presteren:

 
 
 
 

Beleggen in Air France KLM aandelen

Beleggen in de Air France KLM aandelen kan bij deze brokers. Ook zijn er duizenden andere aandelen beschikbaar. Nog niet zeker genoeg om te beleggen? Probeer eens de oefenomgeving uit.