Air France KLM aandelen kopen

Alle populaire aandelen

Wil je KLM aandelen kopen? Sinds 2004 is KLM gefuseerd met Air France. Hieruit is Air France KLM ontstaan. De combinatie Frans-Nederlands wilt nog wel eens botsen en zorgen voor onderlinge ergenissen. Toch gaat het erg goed met Air France KLM.

klm aandelen kopen

Handel nu in Air France KLM tegen zeer lage tarieven

De Air France KLM aandelen houden veel in. Wat betreft de omzet is Air France KLM namelijk de grootste luchtvaartmaatschappij ter wereld. Daarnaast is het ook de grootste vrachtvervoerder en staat Air France KLM op de derde plek als het gaat over passagiersvervoer.

Verwachtingen Air France KLM

Als je aandelen van Air France KLM koopt is het verstandig om goed het nieuws in de gaten te houden. Er is namelijk wel vaker onenigheid tussen de Franse en Nederlandse bedrijfscultuur. Dat kan leiden tot negatief nieuws rondom Air France KLM aandelen, en zorgen voor een koersdaling. Vergeet niet dat je bij een dalende koers ook winst kan maken.

Actueel inzicht in Air France KLM aandelen
Blijf op de hoogte van de laatste trends:

 • Actueel inzicht in Air France KLM aandelen
 • Stap op het juiste moment in
 • Bekijk real-time informatie
 • Inzicht in de laatste trends
 • Informatie voor gevorderd en beginnend belegger

Er is al jaren een constant stijgende vraag naar passagiersvluchten. Daarom is het belang van een grote luchtvaartmaatschappij groot. Air France KLM bezit namelijk ook deze kleinere luchtvaartmaatschappijen:

 • Brit Air
 • Transavia
 • Martinair
 • CityJet

Risico: Negatief Air France KLM nieuws

Om meer vluchten aan te kunnen bieden moet Schiphol verder uitgebreid worden. Zo is Lelystad Airport uitgekozen als tweede luchthaven van Schiphol. Hier is veel ophef over onder burgers.

Het zou zorgen voor geluidsoverlast en onveilige vliegroutes. Burgers voelden zich niet gehoord. Vermoedelijk is er door de luchtvaartbranche druk uitgeoefend om berekeningen te manipuleren. De Air France KLM aandelen kunnen in de toekomst lijden aan mogelijk negatief nieuws rondom deze kwestie.

Bekijk actuele Air France KLM aandelen beleggingstips
Dit zijn de voordelen:

 • Bekijk real-time Air France KLM beleggingstips
 • Actueel advies en tips over Air France KLM aandelen
 • Mis geen waardevolle Air France KLM aandelen beleggingsinformatie
 • Inzicht in de laatste trends
 • Informatie voor gevorderd en beginnend belegger

Air France KLM koers

Handel nu in Air France KLM aandelen tegen zeer lage tarievenIn 2016 was de Air France KLM koers maandenlang aan het dalen. Er was in de media sprake van stakende Fransen en oneerlijke concurrentie met de golfstaten. Maar ook leed Air France KLM aandelen door prijsvechters. Veel partijen kozen daarom om te verkopen en zo te profiteren van de dalende koers.

klm aandelen koers

In 2017 was het aandeel in nog geen vier maanden volledig hersteld. De opvolgende maanden bleven aandelen van Air France KLM maar gekocht worden. Dit zorgde er voor dat de aandelenkoers bijna drie keer verdubbelde in 2017.

Voor de toekomst is er zeker nog ruimte om verder te groeien. Het aandeel Air France KLM is namelijk wel eens meer waard geweest. Houd wel goed het nieuws in de gaten omdat dit kan leiden tot een negatieve trend in de koers.

Hoe presteert het Air France KLM aandeel?
Bekijk hoe Air France KLM aandelen presteren:

Machine learning Air France KLM

Machine learning kan toegepast worden op koersen. Zodoende kan men ingewikkelde verbanden vinden tussen de koers uit het verleden en de huidige. Op deze manier zijn onderstaande afbeeldingen gegenereerd.

Dit is géén advies! De afbeeldingen zijn slechts bedoeld als innovatieve feature van deze website. Er is geen enkele waarschijnlijkheid dat de afbeeldingen overeen komen met de toekomst. Wij zijn niet aansprakelijk voor elke vorm van schade als gevolg van de aangeboden informatie op deze website.

Afbeeldingen vernieuwen ongeveer elke 7 uur.

Korte termijn:

Dit is géén advies!

Er is geen enkele waarschijnlijkheid dat de afbeeldingen overeen komen met de toekomst. Wij zijn niet aansprakelijk voor elke vorm van schade als gevolg van de aangeboden informatie.

Lange termijn:

Dit is géén advies!

Er is geen enkele waarschijnlijkheid dat de afbeeldingen overeen komen met de toekomst. Wij zijn niet aansprakelijk voor elke vorm van schade als gevolg van de aangeboden informatie.

Meer machine learning?

Geïnteresseerd in machine learning? Lees meer op deze pagina.

Beleggen in Air France KLM aandelen

Beleggen in Air France KLM? Bij deze brokers kun je handelen in de aandelen. Ook zijn er duizenden andere aandelen beschikbaar. Nog niet zeker genoeg om te beleggen? Probeer dan eens de oefenomgeving uit.