Machine Learning koersen

Machine learning kan toegepast worden op koersen. Dankzij het machinaal leren kunnen ingewikkelde verbanden gevonden worden. Met dit inzicht genereren wij onze koers afbeeldingen.

Dit is géén advies! De afbeeldingen zijn slechts bedoeld als innovatieve feature van deze website. Er is geen enkele waarschijnlijkheid dat de afbeeldingen overeen komen met de toekomst. Wij zijn niet aansprakelijk voor elke vorm van schade als gevolg van de aangeboden informatie op deze website.

Machine learning toegepast op beurskoersen

Slimme koers afbeeldingen kunnen met behulp van machine learning gemaakt worden. De machine learning gebruikt hiervoor de historische data. Het is dus mogelijk voor allerlei koersen: van aandelen en forex tot opties en grondstoffen.

Grote financiële instellingen zijn sinds enkele jaren begonnen met het inzetten van machine learning bij het handelen. Zij zagen namelijk al in dat dit een handig hulpmiddel is dat inzicht geeft tussen het verleden en de huidige koers. Echter is machine learning niet iets dat je ‘even snel tussendoor’ implementeert. Hier is dus veel tijd en geld ingestoken.

Ook wij zijn al enkele jaren met machine learning bezig. In 2016 probeerde onze machine learning verbanden te vinden tussen candles. Deze voorspellingen waren vaak nog erg onbetrouwbaar.

Dit jaar hebben we een nieuwe machine learning strategie ontworpen die bemoedigende resultaten laat zien. Onze machine learning maakt voor de korte en lange termijn timeframes een afbeelding.

Inmiddels worden er voor meer dan 1300 koersen afbeeldingen gegenereerd.

Bekijk alle koersen:

  • Afbeeldingen van meer dan 1300 koersen
  • Korte- en lange termijn
  • Elke 7 uur een nieuwe afbeelding
  • Tijdelijk gratis!

Afbeeldingen inzien?

Geïnteresseerd in de machine learning afbeeldingen? We delen al onze machine learning afbeeldingen op deze pagina.