Netflix aandelen kopen

Alle populaire aandelen

netflix-aandelen-kopenNetflix aandelen kopen lijkt een slimme zet te zijn. Het aandeel is sinds 2013 niet meer te stoppen. De Netflix koers blijft maar stijgen. Wil je ook beleggen in Netflix? In dit artikel beschrijven we de verwachting van Netflix aandelen.

 

Feitje: gemiddeld krijgt Netflix 45 nieuwe klanten per minuut!

  
Handel nu in Netflix tegen zeer lage tarieven
 

In Netflix investeren? Lees dan even verder.

 
 
 
 

Hoe presteert het Netflix aandeel?
Bekijk hoe Netflix aandelen presteren:

 
 
 
 

Waarom Netflix aandelen kopen?

Aandelen van Netflix kopen is erg interessant. Met meer dan 130 miljoen abonnees is de streamingdienst de populairste ter wereld. En dit aantal blijft maar groeien!

Sinds 2013 blijft de koers van Netflix toenemen. Er lijkt geen enkele belegger moeite te hebben om het aandeel te kopen. Het koersdoel van Netflix ligt in de toekomst waarschijnlijk erg hoog, net zoals dat ook bij Amazon gebeurde.

 
 
 

Prestaties van Netflix

netflix-kopen-interessantHet bedrijf is in de afgelopen jaren ontzettend gegroeid. Netflix heeft inmiddels al meer dan 130 miljoen klanten. De streamingdienst wordt draaiende gehouden met ongeveer 5400 full-time medewerkers.

De omzet bedroeg afgelopen jaar maar liefst $11 693 000 000 dollar! Na aftrek van alle kosten blijft er een winst over van ruim 559 miljoen. Bijna elk jaar stijgen deze cijfers. De Netflix aandelen kopen is hierdoor zeer interessant.

Klanten van Netflix moeten natuurlijk tevreden gehouden worden. Netflix is continu bezig het aanbod van films en series uit te breiden. Daarnaast zijn er natuurlijk de Netflix Originals, zoals bijvoorbeeld Orange Is the New Black. Deze Originals zijn alleen via Netflix te bekijken. Op deze manier blijven klanten bij Netflix plakken.

Investeren in Netflix is door al deze prestaties zeer aantrekkelijk.

 

 Nooit eerder aandelen gekocht? Probeer eens de oefenomgeving en lees de pagina aandelen kopen voor beginners.
 
 
 

 
 

Verwachting aandeel Netflix: aanhoudende stijging?

Wat kunnen we verwachten van het aandeel Netflix? De stijging die in 2013 ingezet is, zal naar verwachting waarschijnlijk doorzetten. Beleggen in Netflix is namelijk onder beleggers erg populair. Dit vertrouwen is geheel terug te zien in de koers. Netflix aandelen kopen lijkt dus een slimme zet te zijn.

Ook de cijfers van Netflix zullen naar verwachting toe blijven nemen. Bijna elk jaar blijft de winst stijgen. Hetzelfde geldt voor het aantal betalende klanten. Gemiddeld krijgt Netflix 45 nieuwe klanten per minuut!

 
 
 

Advies Netflix aandeel

Twijfelt u nog over het Netflix aandeel? Er geldt over het algemeen een beduidend positief advies voor het Netflix aandeel. Dit advies is gebaseerd op het vertrouwen van beleggers. Zij verwachten op de lange termijn een stijgende Netflix koers.

 

Bekijk actueel advies voor Netflix aandelen.
Blijf op de hoogte van de laatste trends:

 
 
 

Waar Netflix aandelen kopen?

Netflix aandelen zijn te koop bij deze brokers. Ook bieden ze nog duizenden andere aandelen aan. Heb je nooit eerder in aandelen gehandeld? Probeer dan eens de oefenomgeving uit.