Nintendo aandelen kopen

Alle populaire aandelen

nintendo-aandelen-kopenNintendo aandelen kopen? Sinds 2016 is de Nintendo koers duidelijk in een stijgende trend. In dat jaar is namelijk de Nintendo Switch geïntroduceerd. De nieuwe console werd enthousiast ontvangen door de maatschappij. Dat was in ieder geval in de Nintendo koers terug te zien.

Daarnaast heeft Nintendo samen met Niantic het spel Pokémon GO gemaakt. Dit spel werd in no-time razend populair. Ook deze gebeurtenis had een zeer positieve invloed op de Nintendo koers.

  
Handel nu in Nintendo tegen zeer lage tarieven
 

Beleggen in Nintendo? Lees dan even verder.

 
 
 
 

Hoe presteert het Nintendo aandeel?
Bekijk hoe Nintendo aandelen presteren:

 
 
 
 

Waarom Nintendo aandelen kopen? Populariteit

Nintendo is natuurlijk bekend van de spelcomputers. De Nintendo64, GameCube, Wii, Wii U en de Nintendo Switch moeten bekend klinken. Veel van deze consoles zijn ontzettend populair bij de jeugd.

nintendo-populariteit-kinderenIedereen wilt wel een spelcomputer van Nintendo hebben. De doelgroep van Nintendo is vooral kinderen. Een mooi publiek, want na vaak zeuren bij ouders krijgen veel kinderen wel wat ze willen. Dat maakt Nintendo aandelen kopen erg aantrekkelijk.

Er zijn al meer dan 188 miljoen exemplaren van de Nintendo spelcomputers verkocht. Dit betekent dat de aandelen van Nintendo een serieuze business is.

Ook bij het spel Pokémon GO werd de populariteit van Nintendo weer bewezen. Binnen enkele weken waren er meer dan 2 miljoen Nederlandse spelers. Door deze gebeurtenis werd beleggen in Nintendo zeer populair.

 Nooit eerder aandelen gekocht? Probeer eens de oefenomgeving en lees de pagina aandelen kopen voor beginners.
 
 
 

Verwachting Koers Nintendo

De Nintendo koers op de lange termijn gezien in een stijgende trend. Echter behoren ze niet meer tot de populaire aandelen. Een grote stijging zit op korte termijn dus niet in de Nintendo verwachting.

Bij een aankondiging van een nieuw product wordt er wel een stijging verwacht. Nintendo introduceert ongeveer elke 4 à 5 jaar een nieuwe speelcomputer. Dus in 2021/2022 vermoeden we een nieuwe console te zien. Nintendo aandelen kopen is voor de lange termijn dus best interessant.

Koers Nintendo is onder aan de pagina te zien. Het koersdoel Nintendo is voornamelijk zijwaarts. Mogelijk is er een stevige stijging bij de aankondiging van nieuwe spelcomputers.

 

Bekijk actueel advies voor Nintendo aandelen.
Blijf op de hoogte van de laatste trends:

 
 
 

Waar Nintendo aandelen kopen?

Nintendo aandelen zijn te koop bij deze brokers. Ook bieden ze nog duizenden andere aandelen aan. Heb je nooit eerder in aandelen gehandeld? Probeer dan eens de oefenomgeving uit en lees de pagina aandelen kopen voor beginners.