Het Demo Account

Veel brokers bieden een gratis oefenomgeving aan. Soms heet dit een ‘Demo-Modus’ of een ‘Demo Account’.

Online Aandelen Kopen Webtrader

In een demo kan je alles proberen zonder dat je risico loopt. Je krijgt demo geld waarmee je met de echte koers kan beleggen. Zo krijg je te zien wat handelen precies inhoud. En misschien blijk jij wel een zeer goede handelaar.

Klaar voor het avontuurlijke handelsleven?

Echte koersen, demo geld

In het gratis demo account kan je werkelijk alles proberen. Het werkt precies hetzelfde als een echt handelsaccount. Je zult zien dat beginnen met beleggen eenvoudiger is dan je misschien had verwacht.

Met het demo geld kun je handelen op de beurs. Er zijn honderden aandelen beschikbaar.

Nog niet zo bekend met handelen? Open een gratis demo account en plaats vandaag je eerste order. Je zult merken dat handelen erg leuk en eenvoudig is.

Al een beetje bekend? Het is slim om eerst in het demo account een doel te bereiken. Bijvoorbeeld: “behaal €5000 winst”. Doel behaald? Dan kun je het ook met echt geld gaan proberen.

 
Nooit eerder aandelen gekocht? Lees ook de pagina: aandelen kopen voor beginners.
 
 
 
 

Beginnen met de demo

Klaar voor je eerste belegging? Je bent er bijna. In enkele stappen heb je een account gemaakt. Met dit account heb je een gratis demo en kun je ook met echt geld handelen in honderden koersen.

Probeer dit eens in de demo:
Verkoop een aandeel zonder dat je het in bezit hebt.

Beginnen in de oefenomgeving:

Ben je klaar voor een echt handelsaccount? Je kan met weinig geld al van start gaan. Vanaf €100 kun je beginnen met handelen. Handel alleen met geld dat je niet per se nodig hebt.

Lees alles over aandelen kopen.