Shell aandelen kopen

Alle populaire aandelen
shell-aandelen-kopen

Shell is de meest winstgevende onderneming van Nederland. Het behoord tot een van de grootste staats-onafhankelijke oliemaatschappijen. Shell maakt voor 17% onderdeel uit van de AEX. Door deze grootse invloed vinden veel beleggers Shell aandelen kopen zeer interessant.

Het bedrijf wordt evengoed Royal Dutch Shell (RDS) genoemd. In de handelsomgevingen staat het bedrijf vaak onder deze naam vermeld.

  
Handel nu in Shell tegen zeer lage tarieven
 

Meer weten over beleggen in Royal Dutch Shell? Lees dan verder.

Hoe presteert het Shell aandeel?
Bekijk hoe Shell aandelen presteren:

Cijfers Shell

Shell maakt een jaarlijkse omzet van meer dan 300 miljard dollar. Dit behalen ze met ruim 80.000 mensen in dienst. Na aftrek van alle kosten houdt Shell 13 miljard dollar aan winst over.

De kwartaalcijfers van Shell zien er veelbelovend uit. Over de langere periode gezien zijn de resultaten van Shell erg goed.

Dividend bij Shell

Met het neerzetten van deze prestaties is het niet gek dat Royal Dutch Shell veel dividend uitkeert. Aan het eind van elk kwartaal krijgen de aandeelhouders het dividend gestort. Hoeveel dividend Shell uitkeert verschilt per kwartaal. Al enige tijd bedraagt dit 0,47 dollar per aandeel. Het dividendrendement komt neer op ruim 5%.

Aandelen kopen van Shell is extra aantrekkelijk door de behaalde resultaten.

Koersverwachting Shell

Benieuwd naar de voorspellingen voor het Shell aandeel? Dan wil je vast de machine learning koers voorspelling weten. Met deze techniek probeert men de koers te voorspellen door inzicht te krijgen in ingewikkelde verbanden.

Let op! Vertrouw niet blind op de voorspellingen en adviezen. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van de aangeboden informatie.

Voorspellingen vernieuwen ongeveer elke 7 uur.

Korte termijn voorspelling:

Let op!

Voorspellingen zijn geheel automatisch tot stand gekomen. Vertrouw daarom niet blind op de voorspellingen. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade als gevolg van de aangeboden informatie.

Lange termijn voorspelling:

Let op!

Voorspellingen zijn geheel automatisch tot stand gekomen. Vertrouw daarom niet blind op de voorspellingen. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade als gevolg van de aangeboden informatie.

Meer machine learning voorspellingen inzien? Lees meer over machine learning of bekijk alle voorspellingen.

Verwachting Shell

verwachting-shell-aandelen

Wat kunnen we verwachten van Shell in de toekomst? Het vooruitzicht van Shell ziet er in eerste instantie slecht uit. Olie en gas zal in de toekomst moeten verdwijnen wegens de klimaatverandering. De huidige producten van Shell zijn niet geschikt voor de toekomst vanwege teveel CO2 uitstoot.

Betekent de energietransitie het einde van Shell? Zeker niet. Het bedrijf zal hier namelijk een grote rol in spelen. Shell heeft eerder haar acties op dit gebied aangekondigt omdat zij weten niet zo verder te kunnen gaan. Aandeelhouders en klanten verwachten van Shell dat zij initiatief zullen nemen in de verduurzaming van de wereld.

Naar verwachting zal Shell ook na de energietransitie een van de hoofdrolspelers blijven op de wereldwijde energiemarkt. Het bedrijf zal namelijk de huidige olie en gas producten langzaam moeten uitfaseren en overgaan naar het aanbieden van duurzame varianten.

Professionele beleggers vermoeden daarom dat de koers van Shell op de lange termijn zal blijven stijgen. Deze verwachting worden bekrachtigd door de eerder gegeven cijfers van Shell.

Advies Shell aandelen

Het advies voor de Shell aandelen is positief. Dit kunnen we concluderen wanneer de hierboven beschreven cijfers en de verwachting naast elkaar worden gezet. Zeker op de lange termijn gaan beleggers uit van een gunstig Shell advies.

Bekijk actueel advies voor Shell aandelen.
Blijf op de hoogte van de laatste trends:

Bovenstaand Shell advies is voor iedereen gratis te krijgen. De analyse van het aandeel Shell wordt elk uur uitgevoerd.

Beleggen in Shell

Graag beleggen in de Shell aandelen? In Shell aandelen handelen kan bij deze brokers. Volgens de analyse is Shell aandelen kopen een interessante optie.

Zowel op lange als korte termijn is Shell aandelen kopen aantrekkelijk. Dit komt door de grote rol die het bedrijf op het gebied van energie speelt. Veel handelaren willen daarom beleggen in Shell.

Daarnaast hebben de Shell aandelen veel invloed op de AEX index. Deze index tracker is een goed alternatief wanneer je het risico liever spreid.

Koers Shell

Bekijk hieronder de real-time koers van Royal Dutch Shell (RDS).