Tesla aandelen kopen

Alle populaire aandelen

Tesla aandelen kopen is een goede keus. Ze produceren immers elektrische auto’s die een grote rol spelen in de energietransitie. Dat betekent veel potentie voor de toekomst van het aandeel! Maar waar kan je die Tesla aandelen kopen?

 
Handel nu in Tesla aandelen tegen zeer lage tarieven
 

Tesla: een goede investering?

tesla-logo

Tesla is een Amerikaanse autoproducent. Ze produceren elektrische auto’s. Het bedrijf is opgericht in 2003. De CEO is de bekende Elon Musk, die wel van meer grote bedrijven directeur is (zoals ruimtetransport bedrijf SpaceX). Tesla begon met het bouwen van een elektrisch aangedreven sportauto: de Roadster.

Bekijk actueel advies voor Tesla aandelen
Blijf op de hoogte van de laatste trends:

  • Actueel advies over Tesla aandelen
  • Stap op het juiste moment in
  • Bekijk real-time informatie
  • Inzicht in de laatste trends
  • Informatie voor gevorderd en beginnend belegger

Sinds 2010 zijn de aandelen van Tesla te koop. De eerste prijs waarvoor je het aandeel kon kopen was 17 dollar. Tesla heeft altijd de ambitie gehad om een grote autoproducent te worden. Dit wilden ze waarmaken door eerst duurdere auto’s te maken. De inkomsten en technologieën hieruit worden vervolgens gebruikt om de goedkopere modellen te ontwikkelen. Inmiddels worden er jaarlijks meer dan 75000 Tesla’s verkocht. En dat aantal blijft groeien met ongeveer 50%!

Roadster

De Roadster was de eerste auto die Tesla produceerde. Het is een elektrische sportauto ontwikkeld tussen 2008 en 2012. De Roadster is 2500 keer verkocht. Je kon er ongeveer 390 kilometer mee rijden.

Model S

De Tesla model S is sinds 2012 te koop. Het is een sedan die volledig elektrisch is. Je kon er destijds zo’n 300 kilometer mee rijden. De huidige uitvoeringen hebben inmiddels een bereik tussen de 400 en 600 kilometer.

Model X

Natuurlijk kwam er ook een elektrische SUV: de Tesla model X. Deze is te koop sinds 2015. Kenmerkend bij deze uitvoering zijn de vleugeldeuren voor de tweede en derde rij.

Model 3

Vervolgens komt Tesla met de model 3. Een betaalbaardere elektrische auto van 35000 dollar. Met een volle accu kan je er zo’n 350 kilometer mee rijden. Binnen enkele dagen na de onthulling waren er al meer dan 200.000 bestellingen binnen.

Hoe presteert het Tesla aandeel?
Bekijk hoe Tesla aandelen presteren:

Verwachting Tesla koers

Benieuwd naar de Tesla koersverwachting? Dan ben je vast geïnteresseerd in de machine learning koersvoorspellingen. Met machine learning krijgt men inzicht in ingewikkelde verbanden. Hiermee probeert men de koers te voorspellen.

Let op! Vertrouw niet blind op de voorspellingen en adviezen. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van de aangeboden informatie.

Voorspellingen vernieuwen ongeveer elke 7 uur.

Korte termijn voorspelling:

Let op!

Voorspellingen zijn geheel automatisch tot stand gekomen. Vertrouw daarom niet blind op de voorspellingen. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade als gevolg van de aangeboden informatie.

Lange termijn voorspelling:

Let op!

Voorspellingen zijn geheel automatisch tot stand gekomen. Vertrouw daarom niet blind op de voorspellingen. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade als gevolg van de aangeboden informatie.

Meer machine learning voorspellingen inzien? Lees meer over machine learning of bekijk alle voorspellingen.

Waar kan ik Tesla aandelen kopen?

De aandelen van Tesla zijn te koop bij de brokers uit ons overzicht. Naast de Tesla aandelen zijn er nog duizenden andere aandelen te koop bij de brokers. Met de gebruiksvriendelijke omgeving heb je de aandelen zo gevonden en gekocht.