Tesla aandelen kopen

Alle populaire aandelen

Tesla aandelen kopen is een groene keus. Ze produceren immers elektrische auto’s die een grote rol spelen in de energietransitie. Dat kan veel potentie betekenen voor de toekomst van het aandeel! Maar waar kan je die Tesla aandelen kopen?

 
Handel nu in Tesla aandelen tegen zeer lage tarieven
 

Tesla: een goede investering?

tesla-logo

Tesla is een Amerikaanse autoproducent. Ze produceren elektrische auto’s. Het bedrijf is opgericht in 2003. De bekende Elon Musk is CEO, die wel van meer grote en innovatieve bedrijven directeur is. Enkele van zijn bedrijven zijn:

Tesla begon met het bouwen van een elektrisch aangedreven sportauto: de Roadster. Hier begon men al mee in 2008.

Bekijk actueel advies voor Tesla aandelen
Blijf op de hoogte van de laatste trends:

  • Actueel advies over Tesla aandelen
  • Stap op het juiste moment in
  • Bekijk real-time informatie
  • Inzicht in de laatste trends
  • Informatie voor gevorderd en beginnend belegger

Sinds 2010 zijn de aandelen van Tesla te koop. De eerste prijs waarvoor je het aandeel kon kopen was 17 dollar. Inmiddels is de koers daar ver voorbij gegaan.

Tesla heeft altijd de ambitie gehad om een grote autoproducent te worden. Dit wilden ze waarmaken door eerst duurdere auto’s te maken, zoals de Roadster en de Model S. De inkomsten en ontwikkelde technologieën hieruit werden vervolgens gebruikt om goedkopere modellen te ontwikkelen.

Inmiddels worden er jaarlijks meer dan 75000 Tesla’s verkocht. En dat aantal blijft groeien met ongeveer 50%!

Roadster

De Roadster was de eerste auto die Tesla produceerde. Het is een elektrische sportauto ontwikkeld tussen 2008 en 2012. De Roadster is 2500 keer verkocht. Je kon er ongeveer 390 kilometer mee rijden.

Model S

De Tesla model S is sinds 2012 te koop. Het is een sedan die volledig elektrisch is. Je kon er destijds zo’n 300 kilometer mee rijden. De huidige uitvoeringen hebben inmiddels een bereik tussen de 400 en 600 kilometer.

Model X

Natuurlijk kwam er ook een elektrische SUV: de Tesla model X. Deze is te koop sinds 2015. Kenmerkend bij deze uitvoering zijn de vleugeldeuren voor de tweede en derde rij.

Model 3

Vervolgens kwam Tesla met de Model 3. Een betaalbaardere elektrische auto van 35000 dollar. Met een volle accu kan je er zo’n 350 kilometer mee rijden. Binnen enkele dagen na de onthulling waren er al meer dan 200.000 bestellingen binnen.

Hoe presteert het Tesla aandeel?
Bekijk hoe Tesla aandelen presteren:

Machine Learning Tesla koers

Machine learning kan toegepast worden op koersen. Zodoende kan men ingewikkelde verbanden vinden tussen de koers uit het verleden en de huidige. Op deze manier zijn onderstaande afbeeldingen gegenereerd.

Dit is géén advies! De afbeeldingen zijn slechts bedoeld als innovatieve feature van deze website. Er is geen enkele waarschijnlijkheid dat de afbeeldingen overeen komen met de toekomst. Wij zijn niet aansprakelijk voor elke vorm van schade als gevolg van de aangeboden informatie op deze website.

Afbeeldingen vernieuwen ongeveer elke 7 uur.

Korte termijn:

Dit is géén advies!

Er is geen enkele waarschijnlijkheid dat de afbeeldingen overeen komen met de toekomst. Wij zijn niet aansprakelijk voor elke vorm van schade als gevolg van de aangeboden informatie.

Lange termijn:

Dit is géén advies!

Er is geen enkele waarschijnlijkheid dat de afbeeldingen overeen komen met de toekomst. Wij zijn niet aansprakelijk voor elke vorm van schade als gevolg van de aangeboden informatie.

Meer machine learning? Lees meer over machine learning of bekijk alle koersen.

Waar kan ik Tesla aandelen kopen?

Handel in de Tesla aandelen bij de brokers uit ons overzicht. Naast de Tesla aandelen zijn er nog duizenden andere koersen beschikbaar bij de brokers. Met de gebruiksvriendelijke omgeving heb je de Tesla aandelenkoers zo gevonden.