TomTom aandelen kopen

Alle populaire aandelen

Is het slim om TomTom aandelen te kopen? Het succesvolle Nederlandse bedrijf heeft al diverse overnames achter de rug. Maar zijn betaalde navigatiesystemen nog wel winstgevend?

Met andere woorden: is TomTom nog wel relevant in het huidige smartphone tijdperk? Deze vraag zullen we hieronder beantwoorden.

  
Handel nu in TomTom tegen zeer lage tarieven
 

Meer weten over beleggen in TomTom aandelen? Lees dan verder.

Hoe presteert het TomTom aandeel?
Bekijk hoe TomTom aandelen presteren:

Verwachting TomTom aandelen

De verwachting voor het TomTom aandeel is op het eerste oog niet al te best. Tegenwoordig heeft iedereen een smartphone met gratis navigatiesoftware. Waarom zou de consument dan toch nog voor TomTom kiezen?

De verkoop van de losse navigatiekastjes daalt om deze reden sterk. Maar het is nog niet voorbij met TomTom…

De auto-industrie heeft namelijk een groot belang bij de navigatiesystemen van TomTom. In elke nieuwe auto zit tegenwoordig een navigatiesysteem ingebouwd. Deze ingebouwde variant is vaak afkomstig van TomTom. De sterkste groei ligt daarom ook in deze hoek. Licenties voor het navigatiesysteem moet men namelijk bij TomTom inkopen.

Daarnaast zoekt TomTom ook nieuwe markten op. Tegenwoordig maakt TomTom ook sporthorloges en actiecamera’s. Hier halen ze flinke marges op.

TomTom aandelen kopen is dus toch slimmer dan gedacht. Veel consumenten gebruiken liever het ingebouwde navigatiesysteem in de auto dan de smartphone.

Ben je zelf toch wat negatief over het TomTom aandeel? Vergeet dan niet dat je ook bij een dalende koers winst kan maken. Lees meer.

Koersverwachting TomTom

Ben je nu benieuwd naar de koersverwachting voor de TomTom aandelen? Bekijk dan hieronder eens de machine learning koersvoorspelling. Met machine learning krijgt men inzicht in ingewikkelde verbanden. Hiermee probeert men de koers te voorspellen.

Let op! Vertrouw niet blind op de voorspellingen en adviezen. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van de aangeboden informatie.

Voorspellingen vernieuwen ongeveer elke 7 uur.

Korte termijn voorspelling:

Let op!

Voorspellingen zijn geheel automatisch tot stand gekomen. Vertrouw daarom niet blind op de voorspellingen. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade als gevolg van de aangeboden informatie.

Lange termijn voorspelling:

Let op!

Voorspellingen zijn geheel automatisch tot stand gekomen. Vertrouw daarom niet blind op de voorspellingen. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade als gevolg van de aangeboden informatie.

Meer machine learning voorspellingen inzien? Lees meer over machine learning of bekijk alle voorspellingen.

Advies TomTom aandelen

Het advies voor TomTom aandelen is niet denderend positief. Toch presteert het bedrijf goed en kan TomTom aandelen kopen een slimme zet zijn. TomTom heeft namelijk de auto-industrie als grote klant. Daarnaast zijn de druk bezig met andere nieuwe producten.

Bekijk actueel advies voor TomTom aandelen.
Blijf op de hoogte van de laatste trends:

Bovenstaand TomTom advies is voor iedereen gratis te krijgen. De analyse van het aandeel TomTom wordt elk uur uitgevoerd.

Beleggen in TomTom?

Wil je beleggen in de TomTom aandelen? TomTom heeft een zeer stabiele historie. Handel in TomTom aandelen bij deze brokers.

Nooit eerder gehandeld in aandelen? Bekijk dan zeker eens de pagina beleggen voor beginners.

Hieronder is de koers van het aandeel TomTom te zien.