Volkswagen aandelen kopen

Alle populaire aandelen

volkswagen aandelen kopenVolkswagen aandelen kopen? Ze zijn een van de grootste autofabrikanten ter wereld met een omzet van 217 miljard euro per jaar. Er staan twee modellen van Volkswagen in de top 5 meest verkochte auto’s ooit.

 
Handel nu in Volkswagen tegen zeer lage tarieven
 

Volkswagen verkoopt elk jaar ruim 10 miljoen auto’s en heeft meer dan 600.000 werknemers in dienst. De netto winst was afgelopen jaar 14,8 miljard euro. Volkswagen aandelen kopen is daarom zeer interessant.

 
 
 

Verwachting aandeel Volkswagen

De autofabrikant heeft fikse doelstellingen voor 2025. Volkswagen verwacht tegen die tijd een kwart meer winst en omzet realiseren. Dit wilt Volkswagen bereiken door de flinke stijging van de verkoop van SUV’s en elektrische auto’s.

Ook investeren ze voor ruim 34 miljard in zelfrijdende en elektrische auto’s. Tegen 2025 verwacht Volkswagen namelijk wereldleider te zijn op het gebied van elektrisch rijden.

 
 
 
 

Bekijk actueel advies voor Volkswagen aandelen
Blijf op de hoogte van de laatste trends:

 
 
 
 
 
 

Door het dieselschandaal in 2015 was het aandeel deels ingestort. Sinds december 2015 is het aandeel echter alleen maar gaan groeien. Dit geeft aan dat beleggers veel verwachtingen van Volkswagen en vertrouwen hebben.

Sterker nog: het jaar na het dieselschandaal was Volkswagen zelfs het meest verkochte automerk ter wereld.

 
 

Advies aandeel Volkswagen

Door deze overwinning hebben beleggers weer veel vertrouwen gekregen in Volkswagen. Maar is het verstandig om Volkswagen aandelen te kopen of niet? De doelstellingen voor 2025 kunnen beslist werkelijkheid worden. Specialistisch advies voor Volkswagen aandelen op de lange termijn is om het aandeel te kopen.

Sinds de crash in 2015 is de aandelenkoers namelijk alleen maar toegenomen. Dat geeft aan dat beleggers veel vertrouwen hebben in het aandeel van Volkswagen, ondanks de gebruikte sjoemelsoftware.

 
 
 
 

Hoe presteert het Volkswagen aandeel?
Bekijk hoe Volkswagen aandelen presteren:

 
 
 
 

De groeiende Europese- en wereldeconomie helpen bij het toenemen van de koers van Volkswagen aandelen. De autofabrikant verkoopt namelijk wereldwijd auto’s. Door de populariteit van Volkswagen groeien de verkoopcijfers door het plafond. Dit onderschrijft het Volkswagen aandelen advies van de specialisten.

 
 

Volkswagen Aandelen Kopen

Wil je beleggen in Volkswagen aandelen? Dat kan bij deze brokers. Zij hebben ook duizenden andere aandelen beschikbaar. Nog niet zeker genoeg? Probeer dan eens de oefenomgeving uit.