Waar kan ik Aandelen Kopen?

Waar kan ik aandelen kopen? Dit is veel makkelijker dan vroeger. Tegenwoordig kan dit namelijk gewoon online. Hier hoef je de deur dus niet meer voor uit.

Handel nu in aandelen tegen zeer lage tarieven

Benieuwd waar je aandelen kan kopen? Lees dan gauw verder of vind alle informatie over aandelen kopen.

Waar Aandelen Kopen?

beurs-van-berlage

Vroeger kocht je aandelen op de beurs. Dit kunnen grote bedrijven nog steeds doen. Particulieren zijn echter niet welkom op de beurs.

Er zijn twee manieren voor particulieren om te kunnen handelen in aandelen:

1: Aandelen kopen kan natuurlijk bij je eigen bank. Hier zul je waarschijnlijk als eerst aan denken. Let wel op dat banken vaak veel nadelen hebben.

2: Handelen in CFD aandelen bij een online broker is vaak veel voordeliger. De online brokers hebben namelijk tot 8 keer minder kosten in vergelijking met banken.

Handelen in aandelen kan van maandag tot en met vrijdag, 24 uur per dag. Sommige koersen zijn zelfs in het weekend actief, zoals de Bitcoin.

Wat zijn de beste aandelen op dit moment?
Bekijk de laatste trends:

Waar Aandelen Beheren?

broker-app

Het is zelfs mogelijk om de koersen in de gaten te houden met je smartphone. Brokers bieden dit aan met apps voor Android en iOS. Het maakt dus niet uit waar je bent: handelen in aandelen kan met gebruik van internet.

Beginnen met aandelen

Voordeel van CFD brokers is de gratis demo omgeving. In dit demo account kun je werkelijk alles proberen. Je zult zien dat handelen in aandelen erg eenvoudig is.

Iedereen die 18 jaar of ouder is kan handelen in aandelen. Vanaf €100 kun je al beginnen met beleggen.

Geen idee welk aandeel je wilt kopen? Kijk eens naar de populaire aandelen.

Waar beginnen met aandelen?

Een broker is een bedrijf waar je in CFD aandelen kunt handelen. Natuurlijk zijn er meerdere brokers waar dit kan. Deze brokers hebben een licentie omdat ze voldoen aan strenge eisen. Ze hebben al meer dan 10 jaar ervaring met de dienst. Liever oefenen zonder risico? Dat kan in een oefenomgeving.

Bekijk actueel advies voor aandelen handelen
Blijf op de hoogte van de laatste trends:

  • Actueel advies over aandelen handelen
  • Stap op het juiste moment in
  • Bekijk real-time informatie
  • Inzicht in de laatste trends
  • Informatie voor gevorderd en beginnend belegger