Wanneer Aandelen Kopen?

Wanneer kan je het best aandelen kopen? Hoe eerder je begint, hoe beter. Je hebt dan namelijk eerder meer ervaring. Dat komt later alleen maar goed van pas.

 

Handel nu in aandelen tegen zeer lage tarievenWanneer aandelen kopen? Het liefst vandaag nog.

 
 
 
 

Wanneer beginnen met Aandelen Kopen?

wanneer aandelen kopenWanneer je interesse hebt in aandelen kopen kan je het best nu beginnen met ervaring op doen. Weinig geld is geen reden om niet te beginnen. Een aandeel kopen hoeft namelijk niet veel te kosten. Vanaf €20 is het al mogelijk.

 

Heb je geen geld? Je kan toch nog ervaring op doen in een gratis oefenomgeving.

 
 

Wanneer er geen stijgers zijn

Zijn er op dit moment geen stijgende aandelen? Geen zorgen! Wanneer het aandeel waarin je wilt handelen daalt kan je ook winst maken. Dit doe je door te verkopen. Het is niet nodig om eerst het aandeel in bezit te hebben.

 
 
 
 

Wat zijn de beste aandelen op dit moment?
Bekijk de laatste trends:

 
 
 
 
 
 

Wanneer het Aandeel Kopen?

Aandelen kopen kan je het best doen op het moment dat de prijs laag is. Maar wanneer weet je dat het moment nu is? Dat is precies wat je onder de knie moet krijgen.

Wanneer je aandelen koopt zijn er talloze kansen die voor het oprapen liggen.

 

Volg de koersrichting

Op sommige momenten blijft een aandeel maar door stijgen zonder enige terugval. Wanneer kan je dan het aandeel kopen? In deze gevallen kan je het best direct met de koersrichting meegaan.

Wanneer het aandeel geen duidelijke koersrichting heeft kan je beter wachten op een nieuwe kans. Of je zoekt aandelen die wel een duidelijke richting hebben.

 

Wanneer er geen koersrichting is

aandelen kopen filterWanneer het aandeel dat je wilt kopen geen duidelijke koersrichting heeft is je dag nog niet verpest. Er zijn nog genoeg andere aandelen te koop.

Wanneer je aandelen zoekt die vandaag flink aan het stijgen of dalen zijn is dat geen probleem. Klik daarvoor bij de broker in het menu op de optie ‘Stijgers en Dalers’.

 
 
 
 

Bekijk actueel advies voor aandelen handelen
Blijf op de hoogte van de laatste trends:

  • Actueel advies over aandelen handelen
  • Stap op het juiste moment in
  • Bekijk real-time informatie
  • Inzicht in de laatste trends
  • Informatie voor gevorderd en beginnend belegger

 
 
 
 
 
 

Wanneer een gekocht aandeel daalt

Vaak schrikken mensen als het gekochte aandeel zich naar de verkeerde kant beweegt. Ze sluiten het aandeel gauw met verlies en kiezen voor de andere richting. Vervolgens gaat het aandeel toch weer eerst gekozen kant op. Weer verlies dus.

Wanneer aandelen kopen teveel stress opleverd moet je proberen er op een andere manier mee om te gaan. Hier zijn twee gouden tips waarmee je verder komt. Lees daarnaast deze tips over aandelen kopen.

 

Gouden Tips

Hoe pak je dit probleem aan? Wat wanneer het aandeel blijft dalen? De stress komt vaak alleen voor wanneer je aandelen koopt met echt geld. Er is angst wanneer aandelen de verkeerde kant opgaan dat er geld word verloren. De gouden tip voor beginners is: koop aandelen met een kleinere positie. Zo maakt het minder uit als je een bedrag verliest. Zie het in zo’n geval als een les die je geleerd hebt, en zoek naar een volgende kans.

Een andere tip is om direct na het aandeel gekocht te hebben iets anders te gaan doen. Blijf niet de hele tijd de koers in de gaten houden, maar kom bijvoorbeeld elk half uur even terug om te kijken wat er gebeurd is. Door dit te doen vermijd je de kleine koerswisselingen waar je van kan schrikken. Na een half uur is vaak wel duidelijk of je gelijk had of niet, en kan je een goed overwogen beslissing maken.